Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TERMESPOR´DA ATİLLA PANK DÖNEMİ

TERMESPOR´DA  ATİLLA PANK DÖNEMİ

2017-2018 Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyonluk parolası ile lige başlayan Termespor´da yeni antrenör belli oldu.

2017-2018 Samsun Süper Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyonluk parolası ile lige başlayan Termespor´da yeni antrenör belli oldu.
Civan Aydoğan ile sezona başlayan ancak yollarını ayıran Sarı-Siyahlı ekipte yeni antrenör Atilla Pank oldu.
Yeni ismin Termespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Hüseyin Kambur, "Hocamız Atilla Pank ile 1 yıllığına anlaştık ve bundan sonra yolumuza onunla devam edeceğiz. Kendisinin camiamımıza değer katacağına inancımız sonsuz. İnşallah Termespor bu sezon sonunda yeniden Bölgesel Amatör Lige adını yazdıracaktır. Tüm Termeli ve Termespor´lu taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmasını istiyoruz"dedi.
Atilla Pank, oyuncu olarak Tokatspor, Kadıköy, Cizre ve Gazi beledespor takımlarında profesyonel olarak ve Bal liginde İlkadım Belediyespor da,Amatörde Toprakspor Atakum Belediye ve Büyükşehir takımlarında top oynadı. Esentepe spor, ilkadım belediyesi ve Atakum Belediyespor ve son olarak Çarşambaspor da Bal liginde antrenör olarak çalıştı.
Atilla Pank halen Samsun Metro veteranlar takımında futbol oynamaktadır. Bu sezon Pank Veteranlar Milli takımına seçilerek Milli oyuncularımızdan olmuştur.