Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERMESPOR´DA ŞOK iSTiFA

TERMESPOR´DA ŞOK iSTiFA

Termespor´da uzun süredir yönetim kurulu başkanlığı yapan Hüseyin Kambur, istifa etti.

Uzun zamandır Termespor´da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hüseyin Kambur, başkanlıktan istifa etti.
Kamuoyuna açıklamalarda bulunan Kambur, ?Yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişemeyeceğimden Terme Spor Kulüp başkanlığından istifa ettim.?dedi.
Kambur, ?Bu zamana kadar Terme spora destek olan; Sn. Millet vekilimiz Fatih Öztürk, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, kadim dostum İmran Okumuş, Tunç Güvenoğlu, Ahmet Demir, Ak Parti ilçe Başkanı Ali Kılıç, İyi Parti İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Ticaret Borsa Başkanı Haluk Trabzon, Ticaret Odası 2. Başkanı Soner Özden, Ziraat Odası Başkanı Ferda Ergün,
Zekayi Demirtürk abime
özellikle yönetim kurulu üyelerimden; Ercan Kaya ve Kenan Karpuzoğlu´na son 7 maçın mimarı olan kötü günümde her zaman yanımda olan Oğuzhan Duran´a
teknik ekibim ve futbolcu kardeşlerime teşekkür eder,
çocukluk arkadaşım Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a maddi manevi desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım.
Kimleri üzüp kırdıysam Terme Sporumuzun menfaati için yaptım hepsinden özür dilerim.?şeklinde konuştu.


BAL LİGİNE ÇIKARTTI
2013 yılında seçim ile Termespor Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Hüseyin Kambur, ilk senesinde bu takımı Bal ligine çıkarttı. Bal ligini 3. sırada bitirerek muhteşem bir başarıyla Samsun futboluna onlarca değerli futbol adamı kazandırdı.
Termespor 2016 yılında bal liginden düştü, takıma sahip çıkan olmadı. Başkan Kambur, bu zor şartlarda takımı Samsun ikincisi yapmayı başardı. Terme´de belli bir kesim başarılı olmasın diye uğraşsa da 2017´de muhteşem bir takım kurdu ama destek göremedi.
Termespor´un alt yapısından yetişen iki sporcu şuan Erbaspor ve Diyarbakırspor´da prefosyonel olarak futbol oynuyor. Termespor bu yönüyle alt yapıya da önem vererek futbolculara okul görevi yapıyor.

TARAFTARDAN ÇAĞRI
Haziran 2018´de olağan genel kurul toplantısının yapılacağını belirten Termespor taraftarları, ?Hiç olmazsa haziran ayına kadar takımının başında olmalıdır.? diyerek Başkan Kambur´dan görevine devam etmesini istediler.

OYUNCULARDAN MAÇA ÇIKMAMA KARARI
Termespor kaptanı Sönmez Yıldırım, Başkan Hüseyin Kambur´un istifasının ardından oyuncular adına açıklamada bulundu.
Sönmez ?Biz bu yola başkanımızla başladık ve onunla bitirmek istiyoruz. Kendisi istifasından vazgeçene kadar biz de ikinci devre itibari ile maçlara çıkmama kararı aldık. Kendisinin de dediği gibi yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla asla değişmeye-ceğiz. Bizlere başkanlık değil ağabeylik yapan Hüseyin Kambur´u yeniden aramızda görmek ve ikinci yarı itibari ile şampiyonluğa kavuşmak istiyoruz.?dedi.