Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERMESPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ

TERMESPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ

Geçtiğimiz hafta, takımın sahipsiz kaldığından ?Yola çıktıklarımı, yolda bulduklarımla değişmem´ diyerek Termespor Kulübü Başkanlığından istifa eden Hüseyin Kambur, istifasında kararlı.

Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur´un geçtiğimiz hafta yaptığı istifa açıklaması kamuoyuna bomba gibi düştü.
Kambur´un bu kararı sonrası Termespor´daki belirsizlik sürerken başkanlık için birtakım kişilerin isimleri kulislerde dönmeye başladı.

TERMESPOR YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR
Külüp Başkanı Hüseyin Kambur´un yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamasından sonra yönetim kurulu 9 Ocak Salı akşamı olağan üstü toplantı kararı almıştır.

TERMESPOR SAHAYA ÇIKMAYABİLİR
İstifa kararı sonrası Termesporlu oyuncular sahaya çıkmama kararı almıştı.
Aldığımız bilgiye göre; Termespor´un 21 Ocak´ta Bafraspor´u evinde ağırlaması gerektiği, fakat sarı siyahlı oyuncuların bir haftadır idmanlara çıkmadığı öğrenildi.

TERMESPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ
7 haftadır maç kaybetmeyen ve şampiyonluğa oynayan Terme-
spor´da takımın toparlanması gerekirken, takımın golcüsü Ahmet Acar 8 Ocak´ta takımdan çıkarak Bal Ligine gitti.
Yine siyahi oyuncu Micky Wany Antalya´ya gitti.
Teknik Direktör Ayhan Bayraktar, 8 Ocak´ta sosyal medyadan yaptığı ?Allah Gülen Yüzünüzü Soldurmasın, Hakkınızı Helal Edin Güzel Kardeşlerim? açıklamasıyla görevini bıraktı.
Bu belirsizliğin devam etmesi durumunda, süper amatörlükten şampiyonluğa oynayan ve 7 haftadır maç kaybetmeyen Termespor´un, sahaya çıkmayacağı ifade ediliyor.

TERMESPOR TERME´NİN DEĞERİDİR
Termespor´u her düştüğünde ayağa kaldıran, TÜRKMAL ortaklarından Terme´nin evladı iş adamı Ahmet Demir ?Dün olduğu gibi bugün de Termespor´u desteklemeye devam edeceğiz. Termespor gördüğümüz kadarıyla başarılıdır. Takımımızı daha ileriye taşıyacak yeni yönetim demokratim seçimle oluştuktan sonra yine Termespor´u desteklemeye devam edeceğiz."dedi.