Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERMESPOR´DAN MUHTEŞEM BAŞARI

TERMESPOR´DAN MUHTEŞEM BAŞARI

Samsun süper amatör ligde ligi 2. sırada bitiren Termespor, BAL liginde oynayan Çarşambaspor ile playout oynama hakkını kazandı.

Samsun süper amatör ligde ligi 2. sırada bitiren Termespor, BAL liginde oynayan Çarşambaspor ile playout oynama hakkını kazandı.
Zorlu (24) haftalık ligi (56) puanla Havzaspor birincilikle bitirirken (50) puan ile Termespor 2´ncilikle tamamladı.(48) puanla Bafraspor 3´ncü olurken playout oynama hakkı Termespor´un oldu.

Termespor Kulüp Başkanı Oğuzhan Duran şu açıklamada bulundu; yedinci haftada 3 puanda olan Termespor´u yirmidörsüncü hafta sonunda 50 puanla ikinci sıraya taşıdık. Termespor (17) maçlık süreçte (14) galibiyet (2) beraberlik (1) yenilgi alarak muhteşem bir başarıya imza attı. Tüm yöneticilerden futbolcusuna, teknik heyetine böyle bir başarıdan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Şimdi sıra Çarşambaspor ile oynayacağımız playout maçını da kazanarak Termespor´u 3´üncü lig yolunda BAL ligine taşımaktır.

ONLARDA OLUPTA BİZDE OLMAYAN NE
Başkan Duran, ?Yönetime geldiğimizde tesisleşme ve 3.Lig hedefi koyduk. Bunu başarmak imkansız değil yeter ki birlik beraberlik içinde marka değerlerine sahip çıkan bir Terme´yi organize edebilelim. Nüfusu 10-15 bin olan ilçelerin tesisleri var ve BAL liginde oynayarak 3´ncü lige çıkma mücadelesi veriyorlar. Oysa ki Terme hem ekonomik anlamda hem de nüfus anlamında o ilçelerden 4-5 kat daha büyük. Termespor´un belirlenen hedefler doğrultusunda yol alabileceği güce sahip olduğu ortadadır. Ancak bunları yapabilme ne benim ne Yönetim Kurulu üyelerinin ne de birkaç kurumun ya da iş adamının desteği ile olması mümkün görülmemektedir. Terme tüm kurumlarıyla siyasi partileriyle, odalarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, esnaflarıyla, iş adamları ve en önemlisi halkının desteğiyle başarıyı sağlayabilir.

Elimizdeki bu değeri kıymetlendirip ülke çapında ilçemizin adının duyulması, profesyonel Ligde olan bir ilçe takımının ilçe ekonomisine katkısının (konaklama, yeme- içme sportif gelirlerden reklam gelirlerine ) çok önemli olacağı ortadadır. Aksi halde amaçsız, hedefsiz Termespor kulübüne başkanlık yapmak boşa kürek çekmekten öteye gitmeyecektir. Harcanan mesai, ödenen bedeller ve verilen emeklerin karşılığı olmayınca başkanlık yapmanın hiçbir anlamı yoktur. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerinin iş ve güçleri başlarından aşmış, iş adamları olarak boşa harcayacak zamanımız da maddiyatımız da emeğimiz de olmayacaktır. Bizlerin maddi olarak Termespor´a ihtiyacı yoktur. Başarıya, hedefe, amaca yönelik hizmet anlayışımız vardır. Bunların olmadığı yerde biz olmayacağız.


Pazar günü oynanacak olan Çarşambaspor maçına tüm Terme halkını davet ediyoruz.

Terme spor yönetimi olarak biz verdiğimiz sözü yerine getirerek Termespor playout maçına taşıdık. Şimdi sıra Terme´nin desteğinde. Terme´nin sahip çıktığı bir Termespor´a hizmet etmek, hedefleri doğrultusunda çalışmak, mesai harcamak, bedel ödemek boynumuzun borcudur.

´´Ezberden Çalışmak Değil, İşe Değer Katan Yaratıcılık Peşinde Olmak İnsanları Ve Toplumları Geliştirir.´´
Kamu oyuna saygıyla duyurulur.? diyerek sözlerine son verdi.