Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERMESPOR’DAN FARKLI BAŞLANGIÇ: 5-0

TERMESPOR’DAN FARKLI BAŞLANGIÇ: 5-0

2022-2023 sezonunda Samsun Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Termespor, sahasında misafir ettiği Samsun Baruthanespor’u güzel bir oyundan sonra 5-0 mağlup ederek sezona gayet güzel bir başlangıç yaptı.

06 Kasım 2022 Pazar günü saat 14.00’te Terme Abdullah Aslan Stadında oynanan maçı Samet Çiçek, Coşkun Yalçın ve Türker Karabayır hakem üçlüsü yönetti. Samsun Bölgesi hakemlerinden Samet Çiçek, çok sayıda süper lig maçına yan hakem olarak çıkmış tecrübeli bir hakemdir.
Termespor, yenilenmiş kadrosuyla maça şu onbirle çıktı: 1.Mehmet Ali Eşkili, 96.Celal Doğan, 5.Kenan Kara, 44.Oğuzhan Çavuş, 98.M. Batuhan Kuyumcu, 80.Ş. Enes Şensoy(43: SK), 7.Kadir Çağlar(Kp), 99.Talha Hançer, 17.Zafer Kargoğlu, 25. Ömer Keskin ve 11.Batın Yapın.
Teknik Sorumlu: Civan Aydoğan
Goller: 17: Zafer Kargoğlu(1-0), İkinci yarı: Kenan Kara, Faruk Yıldızbaş, Talha Hançer ve Ömer Keskin
    Termesporlu futbolcular, üzerinde 01.09.2022 tarihinde vefat eden eski başkan Hüseyin Kambur’un fotoğrafı bulunan ‘SENİ UNUTMAYACAĞIZ’ yazılı pankartla sahaya çıktı. Takım sahaya çıkarken Belediye Başkanı Ali Kılıç da yanlarına gelerek hakemlere ve futbolculara başarılar diledi.
    17.dakikada sağdan ceza sahasına gönderilen topa Zafer Kargoğlu rahat pozisyonda vurdu ve topu ağlara göndererek Termespor’u 1-0 öne geçirdi.
    İkinci yarıda oyuna Faruk Yıldızbaş girdi. Bu yarıda daha iyi bir oyun gösteren Termespor; Kenan Kara, Faruk Yıldızbaş, Talha Hançer ve Ömer Keskin’in attığı gollerle sahadan 5-0 galip ayrıldı ve sezona 3 puanla başlamış oldu.
    Yedi takımın bulunduğu grupta Termespor ilk haftayı maç yapmadan geçirmişti.
    Bu maçtan önce Termespor’un eski futbolcuları kendi aralarında bir gösteri maçı yaptılar.