Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERMESPOR’DAN FUTBOL VE GOL GÖSTERİSİ: 6-1

TERMESPOR’DAN FUTBOL VE GOL GÖSTERİSİ: 6-1

Samsun Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Termespor, sahasında karşılaştığı Vezirköprü Belediyespor’u, güzel bir oyundan sonra farklı yendi: 6-1

21.01.2024 Pazar günü kısmen yağmurlu bir havada oynanan maçı; Rahmi Emrah Acar, Efe Şahabaettin Kapçak ve Emre Güngördü hakem üçlüsü yönetirken Günseli Öz de gözlemci olarak görev yaptı. Termespor maça şu kadro ile çıktı:

1.Abdul Samet Keleş, 2.Muhammet Ali Yenilmez (85: Hüseyin Demir), 3.Yasin Koçyiğit, 4.Tugay Eruzun, 5.İsmail Gökçe, 6.İlyas Sunay (78: Sefa Altın), 7.Kadir Çağlar, 8. Yunus Emre Yavuz (73: Eren Hakkı Güdül), 9.Hakan Yağmurkaya(Kap), 10.Samet Hasan Yıldıran(62: SK. 73: Arslan Soylu), 11.Caner Balcı (78: Eray Kelem).

Teknik Sorumlu: Birol Us, Yard. Antr: Mustafa Önder, Kaleci Antr: Fatih Özen

Termespor maça iyi başladı. Daha 6.dakikada Caner Balcı kafa ile topu ağlara göndererek Termespor’u 1-0 öne geçirdi. 12.dakikada Kadir çağlar müsait pozisyonda bir fırsatı kaçırdı. 25. Dakikada Hakan Yağmurkaya, ceza sahası dışından ve yerden gelen topa kale içinde ayak koyunca durum Termespor lehine 2-0 oldu. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

İkinci yarı başladığında yağmur neredeyse durmuştu. 52.dakikada atak yapan Vezirköprü oyuncusunu Termespor defansı ceza sahası içinde çelme takarak düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Can Göksüzoğlu topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-1’e getirdi.

Bu gol seyircileri tedirgin etti. Ancak çok geçmeden Kaptan endişeleri dağıttı. 55.dakikada soldan yapılan ortaya, kalecinin müdahalesine rağmen Hakan Yağmurkaya kafayı vurdu ve topu filelere göndererek durumu 3-1 yaptı. 60.dakikada Vezirköprü defansı, Termespor’un topunu çizgiden çıkararak bir golü önledi. 63.dakikada paslaşmalardan sonra İsmail Gökçe topu Caner’in önüne yuvarladı. Caner için bu kolay bir gol oldu: 4-1. Bundan dört dakika sonra yine güzel paslaşmalar sonrası top Kadir Çağlar’a geldi. Kadir de golü atmakta zorlanmadı: 5-1. 72.dakikada Samet Hasan Yıldıran, sol ayağıyla yaptığı düzgün bir vuruşla Termespor’un altıncı golünü attı: 6-1.

Bundan sonra Termespor’un Hocası Birol Us, beş oyuncu değiştirerek onlara da oynama imkânı vermiş oldu. Maç da Termespor’un 6-1 galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla Termespor, puanını 22’ye çıkardı. Maç fazlasıyla da liderlik koltuğuna oturdu.

Termespor’un, önceki haftalara göre daha düzenli bir futbol ortaya koyduğu görüldü. Seyircilerden Ali Alper, “Termespor gol atıyor ama oyun tat vermiyordu. Bugünkü maçtan zevk aldım. Hele de İsmail Gökçe-Caner Balcı işbirliği ile gelen dördünce gol ve benzeri paslaşmalardan sonra Kadir Çağlar’ın attığı beşinci gol tekrar tekrar seyredilmeye değerdi” dedi.

Termespor 28.01.2024 Pazar günü dış sahada Tekkeköyspor ile oynayacak.

Bu arada maçın ilk yarısını Belediye Başkanı Ali Kılıç ve CHP Belediye Başkan adayı İbrahim Yavuz da takip etti.

Haber: Seyfi GÜNAÇTI