Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Termespor`dan Muhteşem Açılış

Termespor`dan Muhteşem Açılış

Samsun`un Terme İlçesinde Süper Amatör Ligde mücadele eden Termespor Kulübü, yeni sezon açılışını Terme Şehir Stadında Samsunspor ile oynanan dostluk maçı ile yaptı.

Siyaset, işadamları, belediye başkanları ve kalabalık taraftar guruplarının katıldığı açılışta teşekkür konuşması Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından yapıldı.
Termespor Kulübüne yardım ve destek sağlayan kişilere plaket töreninin düzenlendiği açılışta Kozluk Belediye Başkanı Kul, Samsunspor kulüp Başkanı Emir Kar`a, yaptığı özverili çalışmaları nedeni ile teşekkür etti.

İlk yarıyı Enes ve Burhan`ın golüyle 2-0 tamamlayan Samsunspor, ikinci yarıda Halil İbrahim Pekşen ile bir gol daha bularak sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Kafile Başkanı Oğuzhan Serinkaya iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek,"İlimizin köklü kulüplerinden Termespor`umuzu bu mutlu gününde yalnız bırakmadık. Gerçekten çok iyi ağırlandık.

Termespor`a yeni sezonda başarılar dilerken, yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Bu arada hocamızda oyuncularının son durumunu görmüş oldu." diye konuştu.
Terme Kaymakamı Fahri Meral, Sağlık Bakanlığı Sağlık Araştırmaları Genel Müdürü Kamuran Özden, Kozluk, Evci, Kocaman, Hüseyinmescit belde belediye başkanları, Eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, MHP İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, İl Genel Meclisi Üyesi-Ak Parti Terme Belediye başkan aday adayı Av. Kaşif Aksoy, Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yüksel, Terme İşadamları Derneği Başkanı Muharrem Çelik tribünde yer alarak Termeli oyunculara destek oldu.