Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TERMESPOR'UN SALIPAZARI KEYFİ: 1-4

TERMESPOR

Samsun Süper Amatör Küme 3'üncü hafta maçında Termespor, Salıpazarı'nda karşılaştığı rakibi Salıpazarıspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

    Samsun Süper Amatör Küme 3'üncü hafta maçında Termespor, Salıpazarı'nda karşılaştığı rakibi Salıpazarıspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı.
Termespor maça şu kadro ile çıktı: 
    1.Mehmet Ali Eşkili, 2.Kenan Kara, 3.Celal Doğan, 4.Batuhan Kuyumcu, 5.Oğuzhan Çavuş, 6.Enes Şensoy, 7.Kadir Çağlar, 8.Talha Hançer, 9.Batın Yapın, 10.Ömer Keskin ve 11.Faruk Yıldızbaş
    Teknik sorumlu: Civan Aydoğan
    Maça çok iyi başlayan Termespor Oğuzhan Çavuş ve Kadir Çağlar’ın attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçti. Daha sonra hakem Salıpazarıspor lehine bir penaltıya hükmetti. Atışı gole çeviren Salıpazarıspor durumu 2-1'e getirdi. 
    Maçın ikinci yarısında Ömer Keskin ve Kenan Kara skoru attığı gollerle 4-1'e getirdi. Maç da bu sonuçla tamamlandı. 
    Geçen hafta Termespor sahasında Baruthane'yi 5-0'la geçtiğinde “Rakip zayıftı. Bu sonuç, takım hakkında yeterli fikir vermez” diyenler, deplasmanda alınan farklı galibiyetten sonra takıma ve teknik ekibe güvendiklerini ve bu sene Termespor'un hedefe ulaşacağına inandıklarını ifade ettiler.
    Üçüncü hafta maçları sonunda Alaçamspor 3 maçta 7 puanla ilk sırada yer alırken, Termespor bir maç eksiği ve 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. Termespor 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 14.00'te sahasında Havza Belediyesi ile karşılaşacak.