Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

´TERME´YE 3 AŞAMALI HiZMET GELECEK´

´TERME´YE 3 AŞAMALI HiZMET GELECEK´

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, 82 mahalle muhtarı ve Terme halkı ile birlikte Terme´ye hizmet vereceklerini söyledi.

AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, ?Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz var ve açıklayacağız? dedi.
AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç , Terme´nin adeta röntgenini çektiklerini ve Terme´nin hak ettiği tüm hizmetleri kısa, orta ve uzun vadeli bir program çerçevesinde gerçekleştireceklerini söyledi.
Kılıç, ?Terme´de yeni imar alanları açılmalı bunu büyük ihtiyaç var. Hastane kavşağındaki ring yolu yeniden düzenlenecek. Terme sahili eşsiz bir turizm güzelliğine sahip. Tanıtımda maalesef eksikliklerimiz var. Terme Samsun´da turizmden en çok pay alan ilçe olabilir. Bunun için özel bir çalışma yapacağız? dedi.
AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç , 5 yıldır AK Parti Terme ilçe başkanlığı yaptığını, bunun da bir belediye başkanı için avantaj olduğunu söyledi. Kılıç, ? Terme´nin 82 mahallesi var. Muhtarlarımız hizmette bizim en büyük yardımcılarımız olacak. Biz aynı anda 82 mahallede olamayız ama aynı anda 82 mahallenin neye ihtiyacı varsa otomasyon sistemi ile bunu öğreneceğiz. Ayrıca STK´larla iyi ilişkilerimiz devam edecek? diye konuştu.