Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME´YE ÖNEMLİ BİR TESİS

TERME´YE ÖNEMLİ BİR TESİS

Terme Belediyesi, ilçe için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirerek Sathi Kaplama Emisyon Tesisi kurdu. Tesiste incelemelerde bulunan belediye başkanı Şenol Kul, ?Terme´de ilkleri gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yaşam konforu üst sev

Terme Belediyesi, ilçe için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirerek Sathi Kaplama Emisyon Tesisi kurdu. Tesiste incelemelerde bulunan belediye başkanı Şenol Kul, ?Terme´de ilkleri gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Yaşam konforu üst seviyede olan bir şehir hedefine adım adım yaklaşıyoruz? dedi.
Terme Belediyesi büyük bir projeyi daha hayata geçirerek asfalt emisyon tesisi ve agrega yıkama tesisi kurdu. Tesiste üretilecek malzeme ile yol düzenlemesi yapılması için 1 adet kombine sathi asfalt kaplama aracı da satın alan belediye, asfalt kaplama maliyetlerini büyük oranda azaltacak.

BiRLiK VE BERABERLiK VURGUSU
Şehrin ihtiyacı olan hizmetleri kazandırabilmek ve vatandaşların hak ettiği kalitede hizmet üretmek için canla başla çalıştıklarına vurgu yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimiz Terme´yi geliştirme ve değiştirme adına yaptığımız çalışmalardır. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Terme inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşehrilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Daha güçlü bir Türkiye´nin ve daha yaşanılır bir Terme´nin birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine inanıyorum" dedi.

HIZLI VE DAHA AZ MALiYET
Başkan Kul, tesis hakkında verdiği bilgide; Terme Belediyesinin bir ilke daha imza attığını belirterek; ?Termemizin, önemli ihtiyaçlardan biri olan Sathi Kaplama Emisyon Tesisimizi kazandırdık. Fen İşleri müdürlüğümüz tarafından şehir içi ve mücavir alandaki stabilize yol ve asfalt çalışmalarını daha hızlı ve az maliyetle gerçekleştirebilecek? şeklinde konuştu.

BiR ÇiVi FAZLA ÇAKMA DERDiNDEYiZ

Çalışmaktan başka bir niyet içinde olmadıklarını ve Terme´ye bir çivi daha fazla çakmaktan başka hesaplarının da bulunmadığını ifade eden Kul, ?Yeni teknoloji ile üretilen kombine sathi asfalt kaplama aracı ilçemize ulaştı. Asfalt emisyon tesisi ve agrega yıkama tesisinde de kurulum çalışmaları tamamladı. YEDAŞ ekipleri tarafından tesis bölgesine kaliteli elektik ulaşması için çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık 1 buçuk milyon liraya mal olan tesisimiz birkaç hafta içinde hizmet verebilir hale gelecek. Termemize hayırlı olsun? diye konuştu.