Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME´YE PROJELERİYLE HİZMET VEREN MİMAR ALTAN KARABULUT CHP´DEN ÇARŞAMBA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TERME´YE PROJELERİYLE HİZMET VEREN MİMAR ALTAN KARABULUT CHP´DEN ÇARŞAMBA  BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Otuz yıldır Terme´ye projeleriyle himet eden Mimar Altan Karabulut 12 Eylül 2018 tarihinde, CHP İlçe Başkanlığında, Çarşamba belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Otuz yıldır Terme´ye projeleriyle himet eden Mimar Altan Karabulut 12 Eylül 2018 tarihinde, CHP İlçe Başkanlığında, Çarşamba belediye başkan aday adaylığını açıkladı.
Çarşamba insanının sıkıntısını, mutluluğunu, kültürel yapısını sindirmiş bir insan olarak kendini doğduğu, büyüdüğü şehre borçlu hissederek 2019 Yerel Seçimlerinde Çarşamba Belediye Başkanlığına aday adayı olmayı gerekli gördüğünü belirten Mimar Karabulut;
?Benim için Çarşamba çocukluğum, gençliğim, yuvam; dostluk, arkadaşlık, güzel anılarım demektir. Çarşamba´da geçmiş yıllara nazaran, sosyal-kültürel yaşamın her geçen gün geriye gittiğini üzülerek gözlemliyorum. Bu anlamda memleketime hak ettiği düzeyde yaşayabilecekleri daha gelişmiş bir Çarşamba için hizmet etmek istiyorum.
Çarşamba insanı her şeyin en iyisine layıktır
Planlayan, planladığını uygulayan, Çarşamba´da yaşam standardını yükseltecek, insan merkezli projelerle iş ve aş sağlayan projeleri hayata geçireceğiz. İnsanların mutluluğu için, gelecek nesillere güzel bir Çarşamba bırakmak için çok çalışacağız, güler yüzlü olacağız, halkın içinde olacağız, kimseye üstten bakmayacağız. Partili-partisiz ayırmayacağız, birlikte başaracağız.
Çarşamba´ya belediye başkanı olarak hizmet etmiş; Selim Ordulu´ya, Salih Zeki Aker´e, Hamdi Tekay´a, Cemil Şensoy´a, Hüseyin Yılmaz´a, Cemal Alişan´a, Hüseyin Değerli´ye, Nazıf Kılıç´a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Beni Çarşamba Belediye başkanlığına layık gören, başta CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı´na ve tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum. Cumhuriyetin kurucusu Cumhuriyet Halk Partisi´nin ışığında tüm Çarşamba´yı aydınlatacağımıza söz veriyorum.
Sizlerin önünde, Cumhuriyet Halk Partililerin önünde, saygıdeğer Çarşambalıların önünde saygıyla eğilirken, bu yolda gösterdiğiniz ve göstereceğiniz duyarlılık için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi´nin Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu huzurlarınızda bir kez daha beyan ediyor ve desteğinizi bekliyorum.
Ve örgütüm adına hepinize saygılar sunuyorum.? açıklamasında bulundu.