Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TERME´YE YENi YAŞAM ALANI

TERME´YE YENi YAŞAM ALANI

Terme Belediyesi, Kozluk´ta hayata geçirdiği yeni projesiyle Termelilere yeni bir yaşam alanı oluşturmak için kolları sıvadı.

Terme Belediyesi, Kozluk Mahallesindeki OMV Fen Lisesi karşısında yer alan on üç dönümlük ormanlık alanı düzenleyerek, vatandaşlar için yeni bir yaşam alanı oluşturuyor.
Edinilen bilgiye göre; Terme Belediyesi´nin kendi bütçesiyle düzenlediği ormanlık alanda, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor aletleri, küçük süs havuzları, dinlenme alanları yer alacak. Bir haftadır çalışmaların devam ettiği projenin, yaklaşık iki hafta gibi bir sürede bitirilmesi planlanıyor.
Düzenlenen alanın, kısa sürede herkes tarafından rağbet göreceğine inandıklarını söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ?Bu yeni mekan, mevcut orman dokusu ve bitki örtüsüne dokunulmadan, tahribata azami ölçüde dikkat edilerek halkımızın hizmetine sunulacak. Düzenleme sonrası vatandaşlarımız, şehir stresinden uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçirebilecek, ayrıca spor yapma imkanına da kavuşmuş olacak. Terme, ard arda gelen bu yenilikler sayesinde günden güne yaşanılası bir kent olurken buna vesile olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor.?dedi.