Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

?TERME´Yi SiZ ANLATACAKSINIZ´

?TERME´Yi SiZ ANLATACAKSINIZ´

Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyelerinin katıldığı kahvaltı programı Tirit Evinde gerçekleştirildi.

Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyelerinin katıldığı kahvaltı programı Tirit Evinde gerçekleştirildi. 3 yıl önce kurulan Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneğinin Terme ilçesinin tanıtımı açısından büyük bir önemi olduğunun altını çizen Başkan Şenol Kul, bu anlamda çalışma yürüten dernek üyelerine teşekkür etti.

TERME İLKLERİ YAŞIYOR
Başkan Şenol Kul Programda yaptığı konuşmada, ?Terme´de bir değişim yaşanıyor. İlçemiz artık hak ettiği değeri kazandırmak için büyük bir çaba içindeyiz. İlçemiz son dört yılda çok önemli yatırımlar aldı ve almaya devam ediyor. İlçeniz yapılan yatırımlarla birlikte bir çok ilki de beraberinde yaşıyor. Samsun Merkez dışında Derin Deniz Deşarjı olan tek ilçe Terme, Miliç plajımız Akdeniz sahillerini aratmayacak bir güzelliğe sahip olmasının yanı sıra yine Merkez dışında ilk mavi bayraklı plajımız Terme´de. Ayrıca yine ilçemizin en önemli sorunlarından biri olan sel konusunda yapılan Taşkın Öteleme havuzu DSİ tarafından Türkiye´de ilk defa Terme´de yapılıyor. İlçemizde artık bir Tabiat Parkımız var ve dünya da eşine az rastlanır, bir özelliğe sahip. Deniz, göl ve ormanın bir arada olduğu muhteşem bir alan. Bu güzelliklerin artık gün yüzüne çıkması ve tüm Türkiye´ye bakın böyle de bir yer var dememiz gerekiyor. Bu konuda en büyük çaba da başka şehirlerde yaşayan siz Termeli hemşerilerimize düşüyor? şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ
Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkan Vekili Opr. Dr. Murat Çan, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, ?Terme´yi daha ileriye taşımak için hep birlikte elele vererek çalışmamız gerekiyor. Bu programı organize eden ve Terme için yaptığı çalışmalardan kaynaklı Şenol başkanımıza teşekkür ediyorum.? dedi.
Programda Terme´de yapılan yatırımlarla ile alakalı bir de sunum gerçekleştirildi. Yapılan sunumun ardından Programa katılan Termeliler Yardımlaşma Yaşatma ve Dayanışma Derneği üyeleri Başkan Şenol Kul´a yapılan çalışmalar ile alakalı teşekkür etti.
Kahvaltı programının ardından Dernek üyeleri ile küçük bir gezi düzenlendi.