Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TERÖR VE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE ELE ALINDI

TERÖR VE MADDE BAĞIMLILIĞI  İLE MÜCADELE ELE ALINDI

Kaymakam Emin Alıcı başkanlığında yapılan toplantıda, öğrencilerin zararlı alışkanlık ve madde bağımlılığı ile mücadele etme konusunda alınabilecek tedbirler üzerinde duruldu.

Terme Kaymakamı Emin Alıcı başkanlığında 15 Şubat Çarşamba günü Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu´nda Eğitim Öğretim Alanında Güvenlik´´ Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı´´ gerçekleştirildi.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Emin Alıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Vahit Duran, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma Arpacı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi Ali Rıza Kaymak, İlçe Jandarma Komutanlığı Temsilcisi Başçavuş Nuh Yıldız, Toplum Sağlığı Merkezi Temsilcisi Gökhan Devranlı, İdareciler, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları katıldı.
Toplantıda; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve okul aile birliğinin istek, öneri ve şikayetleri değerlendirildi ve görüşler alındı.
Terör örgütleri ile mücadelede alınacak önlemlerde idarecilerin, öğretmenlerin ve okul aile birliğine bağlı vatandaşlara düşen görevler hakkında görüş ve öneriler alındı. Okulların yoğun olduğu alanlardaki sorunların tespiti, bu sorunların giderilmesi için alınabilecek çözüm önerileri görüşüldü. Öğrencilerin zararlı alışkanlık ve madde bağımlılığı ile mücadele etme konusunda alınabilecek tedbirler üzerinde duruldu.
Soru ve cevap şeklinde yapılan toplantı iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.