Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

TEŞEKKÜRLER TERME

TEŞEKKÜRLER TERME

Başkan Şenol Kul, Terme´nin üstünde karabulutlar gibi dolaşan santral belasının gitmesi için mücadele veren Terme halkına teşekkür etti.

Terme Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şenol Kul Ter­me­li­le­re, 26 Ha­zi­ran Cu-ma Günü An­ka­ra´da Ter­mik Sant­ra­le karşı ser­gi­le­dik­le­ri ka­rar­lı du­ruş­ için anons­la te­şek­kür etti.

İlçede sant­ral ku­rul­ma­ma­sı için halk­la bir­lik­te mü­ca­de­le­si­ni sür­dü­ren Baş­kan Şenol Kul, Terme Be­le­di­ye­sin­den yap­tı­ğı anons­la va­tan­daş­la­ra ses­len­di.

Sant­ra­lin ku­rul­ma­ma­sı için ne ge­re­ki­yor­sa ya­pa­cak­la­rı­nı ifade eden Baş­kan Kul, ?Va­tan­daş­la­rı­mız­dan An­ka­ra´da ser­gi­le­dik­le­ri ka­rar­lı du­ru­şu, bir­lik ve be­ra­ber­li­ği devam et­tir­me­le­ri­ni is­ti­yo­rum. Bun­dan son­ra­ki sü­reç­te de sant­ral kar­şı­tı ey­lem­le­ri­mi­ze devam ede­ce­ğiz. Ter­me­li­ler sant­ra­li il­çe­ye yap­tır­ma­mak­ta ka­rar­lı. Kimse Terme´yi sa­hip­siz san­ma­sın.? dedi.

Baş­kan Kul son ola­rak, başta TER­ÇEP olmak üzere, tüm sivil top­lum ku­ru­lu­şu üye­le­ri­ne, im­za­la­rıy­la des­tek veren bin­ler­ce Ter­me­li­ye te­şek­kür etti.