Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TİAD OLARAK HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

TİAD OLARAK  HER ZAMAN YANINIZDA  OLACAĞIZ

Terme İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Dünya Engelliler Gününde Terme Engelliler Derneğine ziyarette bulundu.

TED Başkanı Ahmet Kökten ziyaretten teşekkür ederek memnuniyetini belirtti. Terme halkının kendilerine yeterince sahip çıkmadığını hatta bazı kesimlerin kendilerini dilenci gibi gördüklerini söyledi.

Kökten, “Hâlbuki olayın böyle olmadığını engelli insanların hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Engellilerin Çarşamba ve Ünye`de yaptıkları etkinliklerde katılımların üst seviyede olduğunu bu etkinliklerde kaymakamın, belediye başkanının, sivil toplum örgütü başkanlarının, işadamlarının ve halkın katılımının yüksek olduğunu söyledi. Kendilerinin 1 ay önce yapmış olduğu basketbol maçına ise termeden hiç kimsenin katılmadığını, Ünye ve Çarşamba`dan gelenlerin salonu doldurduğunu ve bu vesileyle mahcup olup eziliyoruz. “dedi. Başkan Kökten ayrıca derneklerinin giderlerini karşılayamadıklarını, dernek kirasını başkan Şenol Kul`un ödediğini diğer giderlerini de karşılayamadıklarını ifade ederek ısınma problemlerinin olduğunu, akülü araba, masa, sandalye eksiklerinin olduğunu ve ikram giderlerini karşılayamadıklarını ifade etti.

TİAD Başkanı Muharrem Çelik ise konuşmasında “Yeni dernek binanız hayırlara vesile olsun. Eksikliklerinizi ziyaret sebebiyle görmüş olduk. Bu eksiklikler siz değerli engellilerin ayıbı değil biz Termeli işadamlarının ve Terme halkının ayıbıdır. Yaptığınız etkinliklere katılımların azlığı bilgilendirme eksikliğinden olabilir bilgilendirme yapıldığı takdirde bizler de bundan sonraki yapacağınız etkinliklere TİAD kurucu üyeleriyle birlikte katılım sağlarız.” dedi.
TİAD başkanı Muharrem Çelik Terme`de dernekçilik yapmanın zor olduğunu belirterek “Sizin de yaşadığınız zorlukları tahmin edebiliyoruz. TİAD olarak ilk etapta sizlere akülü araç, masa ve sandalye tedarikinde bulunacağız.” dedi.