Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TİAD´DA YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

TİAD´DA YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

Terme İş Adamları Derneğinde (TİAD) yönetim değişti. Derneğin kurucu Başkanı Muharrem Çelik´in yerine Muzaffer Karapıçak Başkan oldu.

Terme İş Adamları Derneği 13 Temmuz Perşembe günü, Dernek Üyelerinden Samet Demirtürk´ün organizasyonuyla Günay Restaurant´ta bir araya geldi.
Yemekte derneğin kurucu başkanı Muharrem Çelik, başkanlık için 3 yıl kuralının bozulması üzerine yeni başkan seçimine gidildiğini ve Muzaffer Karapıçak´ın TİAD´a başkan olmasına oy birliğiyle karar verildiğini söyledi.

ÇELİK?DURAKSAMA
DÖNEMİ YAŞADIK?
Ülkenin son yıllarda zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Muharrem Çelik ?Bu olumsuz dönemden ötürü TİAD çalışmalarına bir süreliğine ara verdi. 18 Meclis üyesi, 600´ün üzerinde üyeye sahip olmamıza karşı toplanmamız gerektiğinde 10 kişi daha olamadık. Bu durum bize duraksama dönemi yaşattı. Derneğimizin kuruluşunda başkanlık için aldığı 3 yıl kuralı bozulunca yeni başkan seçimine gidildi. Yönetim kuruluyla birlikte, Terme´yi iyi bildiği için Muzaffer Karapıçak´ı başkan seçtik. Bu görevi layıkıyla yapacağından eminim. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum?dedi.

?YENİ BİR YOL HARİTASI ÇİZECEĞİZ?
Dernek üyelerinin seçimi üzerine TİAD başkanı olan Muzaffer Karapıçak ?Yaşadığımız şehre değer katmak biraz da bizlerin elinde. Terme´de başarılı bir çok iş adamı var. Öncelikle onları ziyaret edip fikir alışverişinde bulunarak yeni bir yol haritası belirleyeceğiz. Ortak akılla ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.?dedi.
Karapıçak bu görevi, Terme´nin parasının Terme´de kalması, güzel ortamlar oluşturulması ve en önemlisi özveriyle çalışılması, durumunda kabul ettiğini söyledi.
GÜZEL İŞLER BEKLİYORUZ
Yeni yönetimin herkese hayırlı olmasını dileyen Dernek üyesi Samet Demirtürk ?Birlik, beraberlik içerisinde güzel işlere imza atmayı diliyorum.?dedi.
Yemekte, Terme´nin gündeminde olan konular, projeler konuşulurken, çalışma planı oluşturuldu.