Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TİAD'da BAYRAK DEĞİŞİMİ

TİAD

Terme İş Adamları Derneği'nde (TİAD) yönetim değişikliği yaşandı. Derneğin yeni başkanı Mahmut Kökten oldu.

Terme İş Adamları Derneği'nin (TİAD) 13 Nisan Salı günü yapılan genel kurulunda bayrak değişimi yaşandı. Derneğin yeni başkanı Mahmut Kökten oldu.    
Seçim sonrası açıklamada bulunan Mahmut Kökten, bu görevi kendisine layık gören herkese teşekkür ederek "Kent yönetiminin en büyük yardımcıları sivil toplum örgütleridir. Bu bilinçle derneğimiz, ilçemizde yapılacak her türlü projeye destek vermeye hazırdır. Çünkü ilçemize karşı hepimizin sorumlulukları var. Bu görevi yürüttüğüm sürece, değerli yönetimim ve üyelerimizle birlikte inşallah güzel işlere imza atarız.”dedi.
Derneğin yeni yönetim kurulunu şu isimler oluşturdu: Dernek Başkanı Mahmut Kökten, Başkan Yardımcısı Okan Bacacı, Mustafa Polatcan, Hüseyin Tellioğlu, Muharrem Çelik, Temel Adalı, Sezai Özcan. Terme Bilgi Gazetesi olarak bizler de yeni yönetimin ilçemize hayırlı olmasını dileriz.
    
    MAHMUT KÖKTEN KİMDİR?
    1972 yılı Terme doğumludur. Muhasebe ve Kamu Yönetimi Lisans mezunudur. Kökten Turizm ve Özel Sina Özel Eğitim faaliyetlerinde bulunan Kökten, Terme Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi olup 2004-2009 İl Genel Meclisi üyeliği yapmıştır. Mahmut Kökten, Evli ve 4 çocuk babasıdır.