Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TiAD´DAN GÖRKEMLi iFTAR DAVETi

TiAD´DAN GÖRKEMLi iFTAR DAVETi

Terme İş Adamları Derneği (TİAD) geleneksel hale getirdiği iftar davetini yoğun katılımla gerçekleştirdi.

TİAD´ın geleneksel hale getirdiği iftar daveti görkemli bir şekilde arife günü gerçekleştirildi.
Ulusoy Tesislerinde düzenlenen programa, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Kaymakam Emin Alıcı, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Jandarma Komutanı Binbaşı Talip Sevim, İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Özcan, TİAD Başkanı Muzaffer Karapıçak ile yönetim kurulu üyeleri, Terme Platformu Başkanı Nurşen Yapıcı, Terme´deki sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan TİAD Başkanı Muzaffer Karapıçak ?Termeli olup Terme dışında yaşayan ve ilçemize emek veren bürokratlarımızla bu yıl da geleneksel iftar davetinde buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Terme dışında yaşayan bu değerlerin, Terme´ye hizmet yarışı için üzerlerine düşeni yapması, iş adamlarımızın da ekonomi ve istihdam yönünden elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum.?dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ise 24 Haziran seçimlerinin önemi ve ülke ekonomisinin durumu hakkında bir konuşma yaptı.
Terme´de hizmet etme yarışı arzusunda olduklarını ifade eden Terme Platformu Başkanı Nurşen Yapıcı da böyle bir davette bir arada bulundukları için mutlu olduklarını söyledi.