Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TİAD´DAN KAYMAKAM PARLAK´A ZİYARET

TİAD´DAN KAYMAKAM PARLAK´A ZİYARET

Terme İş Adamları Dermeği (TİAD) Terme Kaymakamlığı´na atanan Mehmet Parlak´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Terme İş Adamları Dermeği (TİAD) Terme Kaymakamlığı´na atanan Mehmet Parlak´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TİAD üyeleri, Van Vali Yardımcısı iken Terme´ye atanan Kaymakam Mehmet Parlak´ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olması dileklerini ileten TİAD Başkanı Muzaffer Karapıçak ve yönetimi, "Sayın Kaymakamım Terme ilçemize hoş geldiniz. İlçemize çok önemli hizmetlerde bulunacağınızdan eminim. Size başarılar diliyorum. Yeni göreviniz hayırlara vesile olsun" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mehmet Parlak TİAD Başkanı ve üyelerine ziyaretinden ötürü teşekkür etti.
Ziyarette Terme´nin imar planı ve tarım alanları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Parlak, Terme´nin tarım ve tarıma dayalı bir yer olduğunu bunun için birlikte hareket ederek birşeyler yapılması gerektiğini belirtti. Kaymakam Parlak, ?Karayolundan hergün yüzlerce insanın geçtiği Terme´nin, sadece dışarıdan değil içine de girilebilecek cazibesi olmalıdır. Maalesef Terme´de yılların getirmiş olduğu yanlış bir yapılaşma var. Görsel olarak evlerin dış cephe çalışmaları, şehir içi yollarının darlığı söz konusu. Terme Samsun´un sürekli gündeminde olması gereken bir memleket olmalı. Sizlerle fikir alışverişinde bulunarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Terme´nin problemlerini çözüp kabuğunu kırmalıyız. Burada hemen çözülebilecek problemleri biran önce çözmemiz lazım. Öncülüğümüz bu ve bunun için biz de elimizden geleni sizlerin de fikirlerini alarak yapmaya çalışacağız.? dedi.
TİAD Başkanı Muzaffer Karapıçak ise, ?Bir önceki imar planında yaşanan sorunu yeni yönetim çözerken yaşanan zaman kaybı esnasında Terme kan kaybetti. Terme´ye tepeden bakıldığında yeşillerin içerişinde, ırmakların geçtiği çok güzel bir memleket gibi görünüyor fakat içerisine girildiğinde plansızlık ve kurumsal arasında iletişimsizliğin olduğu bir şehirle karşılaşılıyor maalesef. TİAD üyelerinin, gerek aileden gerekse kendi kurdukları işyerleri var. Hepsi Terme´ye istihdam için birşeyler yapalım derken bürokratik engellerle karşılaşıyor.? diyerek bir şehrin ekonomisi istihdamı güçlü olursa göçün de engelleneceğini belirtti.
Ziyaret daha sonra Terme´nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında yapılan karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.