Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU: İLÇENİN GELECEĞİ AYDINLIK

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU:  İLÇENİN GELECEĞİ AYDINLIK

Terme Ticaret ve Sanayi Odası`nı ziyaret eden TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Terme'ye turizm yatırımı kazandırılmasının önemine değindi.

Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte 26 Aralık Cuma akşamı Terme Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Hisarcıklıoğlu; “Terme için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Rifat Hisarcıklıoğlu`nu; Terme Kaymakamı İlyas Gün, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekci, Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Körpe, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra odada görevli personel karşıladı. Ziyarette ilçeye yeni TSO binası kazandırılması için ortak hareket edileceği ifade edildi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, ziyaretlerinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve diğer ziyaretçilere teşekkür etti. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul tarafından yeni odanın ilçeye kazandırılması amacı ile 3 bin m2 arsa sözü verildiğini ifade eden Ekmekçi, yeni TSO binasının yapılmasında TOBB’dan destek istedi.

“YATIRIMCI DERDİNDEYİZ”
Terme Belediye Başkanı Başkanı Şenol Kul, Hisarcıklıoğlu’nu Terme`de ağırlamaktan gurur ve onur duyduğunu ifade ederek, “Terme, ticaret ve sanayi açısından çok önemli bir potansiyele sahiptir. Tarımda ve turizmde mevcut potansiyelin ön plana çıkarılması amacı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz para derdinde değiliz ancak yatırımcı derdindeyiz. Yatırımcının ilçemize gelmesi için sizlerin de desteğini bekliyoruz.”dedi.

“TERME`NİN GELECEĞİ AYDINLIK”
Terme`de olmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Terme’de vizyon sahibi bir Kaymakam ve Belediye Başkanı gördüğünü belirterek ilçenin geleceğinin aydınlık olduğunu belirtti. Ayrıca ilçeye turizm yatırımı kazandırılmasının da önemine değindi. “Terme`ye TSO binası kazandırılması için elimizden geleni yapacağız.” diyen Hisarcıklıoğlu, arsa temininden dolayı Belediye Başkanı Şenol Kul’a teşekkür ederek, “İnşallah kısa zaman içerisinde inşaata başlarız. Terme için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.”dedi.
Terme TSO yetkilileri ziyaret sonunda Hisarcıklıoğlu`na plaket ve hediyeler takdim etti.