Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TRAP ATIŞLARINDA KIZ ÖĞRENCİNİN BAŞARISI

TRAP ATIŞLARINDA KIZ ÖĞRENCİNİN BAŞARISI

Terme M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi Bensu Atabay, Amazon Avcılar Derneği adına katıldığı ?Bayanlar Trap Atışları?nda büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Bu yıl liseyi bitirecek olan Bensu Atabay, Ordu Büyükşehir Avcılar Derneği tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan ?Bülent Tarakçıoğlu Gençlik Kupası? ?Bayanlar Trap Atışları?nda birinci olduktan sonra 5 Haziran 2016´da Fatsa´da FAVDER tarafından düzenlenen atış etkinliklerde yine aynı dalda birincilik kupası ve madalyasıyla birlikte tüfek ödülünü kazanarak hem Amazon Avcılar Derneği´ne, hem Terme´ye hem de ailesiyle birlikte okuduğu okuluna büyük bir gurur yaşattı.

Peş peşe iki birincilik kupasını kazanan Bensu Atabay: ?Atış sporuna babamın teşvikiyle 5 yıl önce başladım. Bayanların pek ilgi göstermediği bu sporu çok seviyorum. Aile ve okul arkadaşlarımın manevi desteklerini görüyorum. Üç yıl içerisinde 7 birincilik kazandım. Çok büyük mutluluk duydum.
Amazon Avcılar Derneği´nin çatısı altında birincilik kupalarını kazandıkça özgüvenim arttı, çok mutlu oldum.
Üzerimde emeği olan sevgili babama ve derneğimize çok teşekkür ederim. İlerde ülke çapında başarılar elde ederek derneğimizi ve Terme´mizi en iyi şekilde temsil etmeyi hayal ediyorum.? dedi.