Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TTSO'da AKREDİTASYON GELİŞTİRME ZİYARETLERİ

TTSO

Üyelerine Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermeyi, temel odacılık faaliyetlerinin kalitesini arttırmayı amaçlayan Terme Ticaret Odası, akreditasyon sisteminin ilk geliştirme ziyaretini gerçekleştirdi.

11.Dönem Akredite olacak oda ve borsalar arasında yer alan Terme Ticaret ve Sanayi Odası`nda Akreditasyon Geliştirme ziyareti toplantısı yapıldı.
Üyelere 5 yıldızlı hizmet sloganıyla yürütülen akreditasyon sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından bir dizi eğitim ve sertifikasyon takvimi belirlenirken bu sürece büyük önem vermekte olan Terme Ticaret ve Sanayi Odası da Akreditasyon çalışmalarına etkin biçimde dahil oldu. Oda Borsa akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında 11.dönem akreditasyon sürecinde yer alınan 41 oda borsa ile 7 şubenin akreditasyon izleme komitesi üyeleri için TOBB sosyal tesislerinde akreditasyon seminerlerinin tamamlanmasının ardından geliştirme ziyaretleri başladı. Terme Ticaret Odası Akreditasyon sürecinde çalışmalarını gözlemlemek amacıyla yapılan geliştirme ziyaretine; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden Sema Kaynak, Türk Loydu Vakfı`ndan Müjgan Çetin ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük`ün katıldığı toplantının sabah yapılan ilk bölümüne Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, Meclis Başkan yardımcısı Mehmet Körpe,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Özden ve Terme

Ticaret ve Sanayi Odası Personeli katıldı.
Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi açılış konuşmasında; üyeler ve üreticilerin oda için çok önemli olduğunu, onlara daha kaliteli hizmet verebilmek için her türlü fedakarlığı yapacağını, akredite olma yolunda da gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Ekmekçi, Oldukça verimli gerçekleşen toplantıda, Odamız 5 yıldızlı hizmet noktası olma yolunda önemli bir adımı daha geride bırakmış oldu.”dedi.