Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?TÜM ANADOLU AYAKTAYIZ, EMPERYALİZME KARŞI SAVAŞTAYIZ´

?TÜM ANADOLU AYAKTAYIZ, EMPERYALİZME KARŞI SAVAŞTAYIZ´

Samsun Memur-Sen başkanı Nejdet Güneysu Zeytin Dalı Harekatı ve Şehitlerimizle ilgili; 14 Şubat Çarşamba günü Saat 12.00 de (Tüm Anadolu Ayaktayız; Emperyalizme karşı savaştayız) diyerek Cumhuriyet meydanında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sesimizi yükseltec

Samsun Memur-Sen başkanı Nejdet Güneysu Zeytin Dalı Harekatı ve Şehitlerimizle ilgili; 14 Şubat Çarşamba günü Saat 12.00 de (Tüm Anadolu Ayaktayız; Emperyalizme karşı savaştayız) diyerek Cumhuriyet meydanında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sesimizi yükselteceğiz? dedi.

Nejdet Güneysu ?Zeytin Dalı Harekatında şehitlerimizi anmak ve Emperyalizmin ülkemiz üzerindeki oyunları karşısında tek vucut olduğumuzu göstermek amacıyla; aynı saatte tüm illerimizden yükselen sese Samsun´dan da destek vereceğiz? dedi.


Güneysu sözlerine devamla; ?Emperyalizmin kolluk güçleri haline gelen terörizm ve terörisleri adeta desteklercesine; Zeytin Dalı Harekatı bir ülkenin başka bir ülkenin Egemenlik Haklarına müdaheledir diyenlere, (Afrin´de ve Münbiç´te sivil halk kendisini koruyor) diyenlere karşı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları ve Samsun Halkı olarak verilecek cevabımız olacaktır? dedi.


Güneysu ?Tüm Samsun´luları şehitlerimizin yanında olmak, Ülkemizin emperyalizme karşı savaşında yanında olduğumuzu ortaya koymak inancımızın gereğidir. Çarşamba günü saat 12.00 de Samsun Cumhuriyet Meydanı´nda (Tüm Anadolu Ayaktayız; Emperyalizme karşı savaştayız) diye haykırmak için bekliyoruz? dedi.