Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZ KADINLARA HİTAP EDECEK

TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZ  KADINLARA HİTAP EDECEK

Önemli sivil toplum kuruluşlarından Başkan Kul`a hayırlı olsun ziyareti. Belediye makamında gerçekleşen ziyarette belediye hizmetlerinde kadınlara hitap edecek hizmetler ön planda olacağını belirten Belediye Başkanı Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tavsiyelere her zaman açık olduklarını belirtti.

Samsun`un Terme ilçesinde Salıpazarı Mikro finans Şube Müdürü Nuray Erensoy ve Şube Müdür yardımcısı Emin Kahramanoğlu Terme Belediye Başkanlığı`na seçilen Şenol Kul`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bölgede kadınlara yönelik yapılacak çalışmalarda Terme Belediyesi ile işbirliği içerisinde hareket etmek istediklerini dile getirdi.

KADINLARA PROJELERİNİZDE POZİTİF AYRIMCILIK İSTİYORUZ
Bölgede sermaye birikiminin oluşmasının önünü açmak istediklerini ifade eden Şube Müdürü Erensoy “ 350 ye ulaşan üye sayımızla şu ana kadar Terme ve Salıpazarı ilçelerimizde toplamda 750.000 Lira kredi dağıtmış bulunmaktayız. Projelerimiz ile dar gelirli aileler iş ve aş sahibi oluyorlar. Herkesin iş sahibi, girişimci olması için çalışıyoruz. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul`u seçilmesinden dolayı kutluyor, projelerinde kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapmalarını istiyoruz” dedi.

KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA OLMALI
Yaşama anlam kazandıran kadınların, güçlü toplum için vazgeçilmez olduğuna dikkat çeken ve projenin çok güzel olduğunu belirterek belediye olarak katkı vermekten onur duyacaklarını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Kadınlarımıza özel önem vereceğiz. Başbakanımızın söylediği gibi balık vermek yerine, balık tutmanın öğretilmesi gerekiyor. Hanımlarımızı üretimin içine almamız gerekiyor. Kadınlarımızın üretimin içinde olması çok önemli. Hazırladığımız projelerde ilçe merkezinde yayalaştırılmış bölgeler planlıyoruz. Bu bölgelerde ev kadınlarımızın ve engellilerimizin el emeklerini sergileyip satabilecekleri alanlar olacak .Özellikle de bizim yaptığımız her projemiz kadınlara hitap edecek” dedi.