Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TÜRK EĞİTİM-SEN´DEN ÖĞRETMENLERE PLAKET

TÜRK EĞİTİM-SEN´DEN ÖĞRETMENLERE PLAKET

Türk Eğitim-Sen Terme Temsilciliği, düzenlediği bir proğramla 2015 ve 2016 yıllarında emekli olan öğretmenleri plaketle onurlandırdı.

Sendika şubesinde düzenlenen programa Türk Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu´nun yanı sıra Terme´de görev yapan çok sayıda öğretmen ve sendika üyeleri katıldı. Hayli sayıda bayan üyenin de hazır bulunduğu görüldü.

Levent Kuruoğlu´nun konuşmasından sonra tüm geçmişlerin ruhuna ithaf edilmek üzere üye öğretmenler tarafından Yasin-i şerif okundu ve dua yapıldı. Daha sonra plâket törenine geçildi. Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu; 2015 yılında emekli olan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semahat Türk, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Yusuf Öz ve Ticaret meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Abdullah Kuşkovan ile, 2016 yılında emekli olan Fatih Anadolu Lisesi Fransızca Öğretmeni Sahibe Taşkın, Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Abdullah Tunç ve Atatürk İlkokulu Öğretmeni Hatice Baş´a birer plâket takdim ederek, ?Milli Eğitime yaptığınız çok değerli hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum? dedi.