Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 173 YAŞINDA

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 173 YAŞINDA

Türk Polis teşkilatı´nın 173. yılı Teme´de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı´nın 173. yıl dönümü kapsamında Terme Emniyet Müdürlüğü tarafından 6 Nisan Cuma günü öğle namazından önce şehitlerimizin anısına ilçemiz Hz. Hamza Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

173. yılı kutlama programı ise 10 Nisan Salı günü Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu´nda tebriklerin kabulü ile devam eden programda Terme İlçe Emniyet Müdürü Murat Elkılıç, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Elkılıç konuşmasında, ?Uzun soluklu yıllara dayalı bir teşkilatız. Yaşanan terör olayları bizleri yıldıramaz, aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Emniyet Müdürlüğü olarak Terme´de yaşanan hassasiyetli konuların üzerinde durduk ve durmaya da devam edeceğiz.Törenimize katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim saygılarımı sunarım.? dedi.

Terme Kaymakamı Emin Alıcı, ?Türk Polis Teşkilatı şan ve şerefle dolu 173. Yılını geride bırakmış buluyor. Bu süre zarfında toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, suç önleyici tedbirleri alıp ve faillerini adalete teslim eden, gece gündüz demeden fedakârca görevlerini yerine getiren
Türk Polis Teşkilatının 173. yılını kutluyor görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, acil şifalar diliyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.?dedi.

Program, ikramlar ve polislerin tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.