Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRK EĞİTİM SEN EMEKLİ ÜYELERİNİ UNUTMUYOR

TÜRK EĞİTİM SEN EMEKLİ ÜYELERİNİ UNUTMUYOR

Terme Türk Eğitim Sen emekliye ayrılan üyelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

      Terme Türk Eğitim Sen de bir gelenek haline gelen emekli üyeleri ziyaretini, emekli üyesi Serpil ERTÜRK' ü ziyaret ederek gerçekleştirdi.
    Terme Türk Eğitim Sen Başkanı Nazmi KILIÇ, yönetim kurulu üyesi Şükrü KARTAL pandemi şartları dolayısıyla kısa bir ziyarette bulunarak çalıştığı sürede sendikaya verdiği desteklen dolayı teşekkürlerini ilettiler.
    31 Aralık Perşembe günü saat 14.00 gazetemizin çalışma ofisinde gerçekleşen kısa süreli bir sohbet toplantısında Terme Türk Eğitim Sen başkanı Nazmi KILIÇ Serpil ERTÜRK'e ”Meslek hayatınız boyunca ülkemizin minik yavrularını eğitip öğretmek adına yaptığınız hizmetleriniz için size yürekten teşekkür ederim. Bu zaman dilimi içinde sendikamıza üye olup verdiğiniz destekten dolayı sendikamız adına teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve mutluluklar dilerim. Bu plaketi sendikam adına size takdim etmekten mutlu oldum. Beraber çalıştığımız sürede sizde gördüğüm gayretin emeklilikle erken bitmesinden üzgünüm. Ama kararınıza saygı duyuyor size hayırlı olsun diyorum. Her şey gönlünüze olsun” Dedi. 
    Serpil ERTÜRK ”17 Aralık 1987 Diyarbakır Ali Paşa İlkokulunda başlayan eğitim öğretim yolculuğum 1992 de Gölyazı ilkokulu, daha sonra 16 yıl Atatürk İlkokulu ve son dört yılımda Ahmet Ersoy İlkokulu olmak üzere dile kolay gelen 31 yıl 7 ayı bitirdim. 
    Bunun için başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün önderliğinde yaptığım bu görev süresi içinde bana desteklerini, sevgilerini esirgemeyen tüm iş arkadaşlarıma, idarecilerimize bağlı bulunduğum Türk Eğitim Sen çatısı altında uzun yıllarca bana her konuda yardımcı olan arkadaşlara gösterdiğiniz sevgi ve yakınlık için teşekkür ederim. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi. 
    Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından pandemi tedbirlerinden dolayı kısa tutulan ziyaret sonlandırıldı. Biz de Bilgi Gazetesi ailesi olarak Serpil ERTÜK öğretmenimize emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.