Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TÜRK EĞİTİM SEN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

TÜRK EĞİTİM SEN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Türk-Eğitimsen Terme ilçe yönetim kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan üyeleri nezdinde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

Türk Eğitimsen Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve okul temsilcileri aracılığı ile okuldaki üyeleri için hazırlanan hediye paketleri takdim edildi. Amaçlarının Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın meslektaşlarımızı ve diğer kadın çalışanlarımızı hatırlayarak onların sorunlarına dikkat çekmek olduğunu söyleyen Nazmi Kılıç, bundan sonraki çalışmalarımızda tüm eğitimcilerin ve eğitim çalışanlarının yanında olacağız dedi. 
Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Nazmi Kılıç, "Kadınlarımız hayatımızın her anında, her konuda ve her zaman desteklerini gördüğümüz, varlıklarıyla onurlandığımız, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar” gününü kutlarız. Aslında hepimiz biliyoruz ki kadınları sadece bir gün hatırlamak asla yeterli değildir. Aslında onların her gün kadınlar günündeki gibi hatırlanması, hayatlarının kolaylaştırılması kaçınılmazdır. Özellikle çalışan ve üreten kadınlarımız her türlü saygıyı sonuna kadar hak etmektedir. 
Gönlümüz bu kutlamaları kadınlarımızın gönüllerince kutlayabilecekleri, bir günlüğüne de olsa çalışma hayatının getirdiği stresten arınmalarını sağlamaktır. Ancak pandeminin getirdiği olumsuz etkilerden kurtulup normal hayata dönemedik. Biz de onlara böyle bir ortam sağlayamadık. İnşallah geçmişte olduğu gibi gelecek yıllarda kadın üyelerimize karşı bu eksikliği gideririz. Biliyoruz ki onlar her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bundan sonraki çalışmalarımızda tüm gayretimizle, onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Bununla da kalmayıp de onların sorunlarının çözümü için yetkilileri harekete geçireceğiz." dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK