Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TÜRK KIZILAYI ENGELLİLERİ UNUTMADI

TÜRK KIZILAYI ENGELLİLERİ UNUTMADI

Türk Kızılayı Terme Koordinatörü 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Terme Engelliler Derneği ve Terme Candan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

 Türk Kızılayı Terme Koordinatörü 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında Terme Engelliler Derneği ve Terme Candan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini  ziyaret etti. 
Ziyarette Geçmiş İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan hediyeler Türk Kızılayı Terme Koordinatörü Mehmet Aksuoğlu tarafından Terme Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Candan’a teslim edilirken, Terme Candan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine de Türk Kızılayı tarafından çeşitli hediyeler takdim edilerek günü anlam ve önemine ilişkin pasta kesildi. 
Ziyarette açıklama yapan Başkan Mehmet Aksuoğlu, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık günü kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Terme Engelliler Derneğini ve Candan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek sadece 3 aralıkta değil her zaman yanlarında olduklarımızı hissettirmek istedik. Eğitim alan çocuklarımızı izleme fırsatı bulduk ve her birinin farklı yetenekleri olduğunu gördük. Bu günün anısına çocuklarımıza küçük hediyeler vererek onların mutluluklarına ortak olma fırsatı da bulmuş olduk. Bu çocuklarımıza sahip çıkan emek verenlere teşekkür ediyorum.”dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK