Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TURKİSH OPEN'DA İKİ BRONZ

TURKİSH OPEN

Terme Taekwondo kulübü sporcuları, dünyanın en önemli turnuvalarından olan Turkish Open 2021'den iki madalyayla döndü.

    Terme Taekwondo kulübü sporcuları, 10-16 Mart tarihleri arasında, Pullman Istanbul Hotel & Convention Center'da yapılan, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen ve tüm kategorilerde 46 ülkeden 1590 sporcunun mücadele ettiği müsabakalara katıldı. 
    Dünyanın en önemli turnuvalarından olan Turkish Open 2021'de yedinci gün yıldızlar kategorisinde 20 siklette yapılan müsabakalar ile tamamlanırken, 46 ülkeden 1.600'e yakın sporcunun katıldığı 8. Turkish Open’dan Terme Taekwondo kulübü sporcuları 29 kg Zeynep Güllükaya ile 33 kg Eylül Karadaş Terme’ye yine bir gurur yaşattı.
    Turnuvadan iki madalyayla döndüklerini belirten antrenör Murat Özden “Yüzler  ve isimler değişse de değişmeyen tek şey başarılarımız. Geleneği bozmadık ve bu önemli turnuvadan iki madalyayla döndük. Turnuvada mücadele eden madalya alamayan öğrencilerimi gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ediyorum. Yeni bir takım oluşturduk İnşallah bir daha ki turnuvalarda çok daha fazla başarı kazanacağız. Öğrencilerimizi ve ailelerini bir kez daha tebrik ediyorum. Şampiyona öncesinde ve müsabakalar sırasında bizleri maddi manevi destekleyen, arayan soran, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Tebrikler Kızlar, Maşallah.”dedi.