Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi´nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması, hafta sonu maç programı için Samsun´da.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi´nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması, hafta sonu maç programı için Samsun´da.

Ortaya koyduğu projelerle sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atan Terme Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin de yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Terme´yi daha iyi yarınlara taşımak, vatandaşın yaşam kalitesini ve mutluluğunu artıran birlik ve beraberliği güçlendiren hizmetlerle çalışmalarını yoğun tempo sürdüren Terme Belediyesi,  halkın memnuniyetini sağlamak adına hizmet yolcuğuna son sürat devam ediyor.

Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların evleri onarılıyor. Terme´li hayırsever vatandaşlar ve belediye işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ev tadilatları, eşya temini, giyim ve yakacak yardımında bulunuluyor.

Harabe durumda olan evlerde yaşamak zorunda kalan aileler olduğunu belirten Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuray Selçuk Keleş "Terme´li hayırseverlerimizin katkıları ile birçok kötü ve virane bir durumda olan evlerde tadilat ve onarma çalışmaları yaptık. Ekiplerimizce yapılan incelemede tadilat gerekmiyor ise ihtiyaç olması halinde eşyalarını yeniliyoruz. Bu güne kadar ilçemizde 40 eve tamirat ve eşya yardımında bulunduk ? dedi.

?VEREN EL İLE ALAN EL BULUŞUYOR?

Amaçlarının veren el ile alan eli buluşturarak toplumsal yardımlaşmayı güçlendirmek olduğunu dile getiren Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ?Mutlu İnsanların yaşadığı Terme hayaliyle yola çıktık. İnsanların yüzünün gülmesi, bizim de yüzümüzün gülmesidir. Terme Belediyesi inşallah insanları güldürmeye ve hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, belediye hizmetleri Terme´nin her noktasında olacak. Projemize katkı sunan tüm hayırseverlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz? diye konuştu.