Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TÜRKİYE OYUNLARA RAĞMEN ÇAĞ ATLADI

TÜRKİYE OYUNLARA  RAĞMEN ÇAĞ ATLADI

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti´nin kuruluşunun 17. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, yılardır Türkiye üzerinde oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti´nin ülkeye ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demok

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti´nin kuruluşunun 17. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, yılardır Türkiye üzerinde oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti´nin ülkeye ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atlattığını söyledi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti´nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
Başkan Genç, mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla kurulan AK Parti ile Türkiye´nin ekonomi, dış politika, askeri, eğitim, sağlık, ulaşım ve demokratikleşme gibi birçok konuda çağ atladığını vurguladı.
Türk ekonomisinin bünyesinin sağlam olduğunu vurgulayan Başkan Genç, diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi şer odaklarının ekonomi operasyonlarında da başarısız olacağını söyledi.


BAŞARISIZ OLACAKLAR
AK Parti´nin kaderinin, milletin kaderiyle birleşen bir parti olduğunu ifade eden Başkan Genç "Bugün Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir. Bu yüzdendir ki dış güçler ekonomik operasyona yeltenmiş, ellerindeki son kozu da kullanarak ülkemize diz çöktürmeye çalışmışlardır. Ancak Türkiye ekonomisinin bünyesi sağlam. Diğer darbe girişimlerinde olduğu gibi bu operasyonlarında da başarısız olacaklardır" dedi.

GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ
AK Parti´nin, kendilerine tek başına iktidarı teslim eden milletin güvenini boşa çıkarmadığını da dile getiren Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Bu süreçte kimse gerçekçi olmayan haberlere ve hareketlere itibar etmemelidir.
Türkiye olarak Allah´ın izni, milletimizin ferasetiyle bu süreçten de güçlenerek çıkacağız. Hedeflere tüm engelleri aşarak ulaşmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle partimizin kuruluşunun 17. Yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum."