Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü öğren-cileri, Bölge birincisi olarak Türkiye Halk Oyunları Federasyonun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından 16-17 Eylül 2023 tarihinde Samsun’da düzenlenen Halk Oyunları Kulüpler Arası Bölge Yarışmasında, Geleneksel Düzenlemesiz Dalda Samsun Yöresi ile katılan Terme Halk Oyunları Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri, Bölge Birincisi olarak Türkiye Halk Oyunları Federasyonun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 
ÖĞRENCİLERİMİZİ 
          YÜREKTEN KUTLUYORUZ
Samsun Grup Yarışması’na katılan Tüm Halk Oyunları  kulüplerinin öğrencilerini, velilerini, öğretmen ve yöneticilerini, yarışmaya katılımlarından dolayı tebrik eden Terme Halkoyunları Ahmet Ersoy İ.O Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Elay “Ahmet Ersoy İlkokulu Halk Oyunları Kulübümüzün genç, yürekli, cevval yavrularını; gösterdikleri üstün gayret, performans ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiklerinden  dolayı tebrik ediyorum.
Yavrularımızı bizlere güvenerek halk oyunları çalışmalarına gönderen ve her yarışmada bizleri destekleyerek sıcaklıklarını hissettiğimiz anne ve babaları kutluyorum.
Bu işin mutfağında olup mütevazi kişiliği ile her gittiği temsil yarışmalarında okulumuz kulübü öğrencilerini en iyi şekilde hazırlayarak ilçemiz, ilimiz ve bölgemiz yarışmalarında temsil eden Erol & Suna Alan’ı, antrenörlerimiz Eda Yılmaz, Hümeyra Şana, Yusuf Can Semiz’e çok teşekkür ederim.”dedi.
 Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Kerim Toraman da “kendilerine her anlamda destek veren Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediyesi Kültür Hizmetlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çakır, Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, Terme Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Halil Seyrekli ile Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü personellerine, yakından uzaktan bu davaya inanmış ve yardımda bulunan tüm Termelilere en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK