Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TÜRKİYE´NİN GURURU YEDAŞ´A OY YAĞIYOR

TÜRKİYE´NİN GURURU  YEDAŞ´A OY YAĞIYOR

Türkiye´nin gücünü arkasına alan YEDAŞ, Avrupa İşletme Ödülleri´nde büyük finale dev adımlarla ilerliyor.

Karadeniz sınırları aşan YEDAŞ, ülkemizi her alanda gururla temsil ediyor. Türkiye´nin gücünü arkasına alan YEDAŞ, Avrupa İşletme Ödülleri´nde büyük finale dev adımlarla ilerliyor. Vereceğiniz her oy YEDAŞ´ı şampiyonluğa taşıyacak. Genel Müdür Türkoğlu´nun mesajı sana, bana, hepimize: ?Haydi Türkiye! YEDAŞ´ın ödül yolculuğunda sen de ol!?

Karadeniz Bölgesi´nin başkenti ve Anadolu´ya açılan kapısı Samsun´dan doğan, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinde hayatımızın olmazsa olmazı olan elektrik enerjisinin kaliteli ve kesintisiz dağıtımı hizmeti sunan YEDAŞ´a, Karadeniz sınırları yetmiyor. ?Rol Model´ yönetim modeliyle ?Kalite, Liderlik, Bilgi Teknolojileri ve Sürdürülebilirlik´ alanlarında Avrupa´da ve dünya üzerinde düzenlenen ?En Prestijli´ ödüllerin verildiği yarışmalarda ülkemizi temsil ederek, övünç kaynağı olan YEDAŞ, Avrupa İşletme Ödülleri´nde de büyük finale doğru dev adımlarla ilerleyen ilk ve tek elektrik dağıtım şirketi olma unvanını gururla taşıyor.

POZİTİF ENERJİMİZİN
MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ

?Türkiye, YEDAŞ ile Ödüle Koşuyor! Sen De Destek Ol!´ sloganıyla yola çıkan ve Avrupa İş Ödülleri´nin (European Business Awards) Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü Kategorisi´nde şampiyonluk mücadelesi veren YEDAŞ, büyük finale kalabilmek için tüm paydaşlarına yazılı ve görsel iletişim kanallarını kullanarak ulaşıyor. YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, ?Şirketimiz Avrupa´da şampiyonluğa koşuyor. Tüm paydaşlarımıza mesajımız var. YEDAŞ´ın Büyük Ödül´e giden bu yolculuğunda siz de destek olun? dedi. Türkoğlu, ?6 yaşındaki YEDAŞ, kurumsal mükemmellik alanındaki pozitif enerjisinin meyvelerini topluyor. Hedefimiz hem Avrupa´da hem de Samsun´da YEDAŞ´ı şampiyonluğa taşımaktır? diye konuştu.

YEDAŞ´A BÜYÜK ÖDÜLE GİDEN
BU YOLDA SİZDE DESTEK OLUN!

2015 yılında Avrupa İş Ödülleri´nde (EBA) Türkiye Ulusal Şampiyonu olduklarını ve şu anda Avrupa´da oldukça önemli bir ?şampiyonluk´ mücadelesi verdiklerinin belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, ?YEDAŞ, Avrupa İş Ödülleri´nin (European Business Awards) Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik Ödülü Kategorisi´nde finale kaldı. Ülkemiz için gururla taşıdığımız şampiyonluk apoletini Avrupa Ruban D´Honneur Ödülü ile taçlandırmak ve Final Jüri Toplantısı´na katılmak istiyoruz. Valilikler, İl ve İlçe Belediyeleri, üniversiteler başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ödül sürecini anlatan bilgilendirmeler gönderdik ve desteklerini istedik. Aynı şekilde yazılı ve görsel medya, SMS, sosyal medya kanalları gibi tüm iletişim kanallarını kullanarak tüm paydaşlarımıza ulaşıyoruz. Bu ödülde herkesin bir oyu mutlaka olsun istiyoruz? diye konuştu.

YEDAŞ´A OY VERMEK OLDUKÇA KOLAY

Oylamanın 26 Şubat 2016 tarihine kadar süreceğini belirten Türkoğlu, ?Her oy çok değerli. YEDAŞ´a Büyük Ödül´e giden bu yolda sizler de oylarınızla destek olabilirsiniz. Şirketimizin kurumsal web sitesi olan www.yesilirmakedas.com veya http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/turkey/14831