Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TÜRKİYE`Yİ PARLAK BİR GELECEK BEKLİYOR

TÜRKİYE`Yİ PARLAK BİR GELECEK BEKLİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Emin adımlarla yola devam eden AK Parti iktidarı ile Türkiye`yi parlak bir gelecek bekliyor" dedi

Samsun`un Terme İlçesi`nde bazı ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türkiye`yi parlak bir geleceğin beklediğini söyledi.

Milletvekili Demir, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçede bazı programlar gerçekleştirdi. Hüseyinmescit Mahallesi`nde kahvehane ziyareti yapan Demir, buradaki vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. AK Parti`nin gücünü milletten aldığını söyleyen Demir, "Partimizin her ferdini bir ilçede, bir beldede, bir köyde görebilmek mümkün. Hepimiz halkın içerisindeyiz. Sizlerden aldığımız güçle de yolumuza devam ediyoruz. AK Parti iktidarı ile ülkemiz emin adımlarla parlak bir geleceğe ilerliyor" dedi.

Yaklaşan seçimlere de dikkati çeken Milletvekili Demir, "12 yılda elde edilen kazanımlarla ülkemiz belirli bir noktaya geldi. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmezse, geriye gitme çok hızlı olur. Ama milletimizin desteğiyle, 12 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirecek ve yenilerini ekleyeceğiz. Türkiye`yi dünyanın gelişmiş 10 ülkesi arasına sokma hedefimiz var. Bu seçimde Türkiye`nin ve çocuklarımızın geleceği için istikrarın devamı için oy kullanmanızı istiyorum. Gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye bırakma arzusuyla çalışıyoruz" diye konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da, Milletvekili Demir`in her fırsatta ilçelerine gelerek halkın içerisinde programlar yaptığını belirterek, "Hem Samsun`da, hem de Ankara`da bize yardımcı olup, Terme halkının daha iyi hizmet alması için çalışıyor. Kendisine Termeliler adına teşekkür ediyorum. Bugün de belediye meclis üyelerimizle birlikte, Hüseyinmescit Mahallesi`ne geldik. Sizlerin talep ve sorunlarını dinleyerek, çözüme kavuşturmak için buradayız" dedi.