Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TURNUVA SONA ERDİ, KAZANAN GÜNDOĞDU

TURNUVA SONA ERDİ, KAZANAN GÜNDOĞDU

Söğütlü mahallesi muhtarlığının düzenlediği, 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası?nda mutlu sona ulaşan takım belli oldu.

Final maçında Söğütlü mahalle takımını 4-1 yenen Gündoğdu mahallesi takımı şampiyon oldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, şampiyon takımın kupa, madalya ve ödüllerini verirken, ?Burada bu coşkulu kalabalığı görünce ne kadar doğru işler yaptığımızı daha iyi anlıyoruz.?dedi.
Terme Söğütlü mahalle muhtarlığı tarafından düzenlenen 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası´ final maçı ve kapanış programı ile tamamlandı. Terme Belediyesi tarafından ilçenin söğütlü mahallesine kazandırılan halı sahada yapılan müsabakalarda ilçe jandarma komutanlığı da takım çıkararak mücadele etti, turnuvaya renk kattı.

10 TAKIM YARIŞTI
Çevre mahallelerden 10 takımın ter döktüğü turnuvanın final maçında Söğütlü mahalle takımını 4-1 yenen Gündoğdu mahallesi takımı şampiyon oldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan yardımcısı Sezai Uzun, Belediye meclis üyesi İsa Baş, mahalle muhtarları ve futbolseverlerin katıldığı final maçında Söğütlü mahalle muhtarı Yakup Şahin, Belediye Başkanı Şenol Kul´a mahalle ve spora katkılarından dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür plaketi taktim etti.

ÇOK GÜZEL BİR ESER
Muhtar Şahin konuşmasında ´´Her zaman yanımızda yer alan güler yüzlü Belediye Başkanımıza ve onun liderliğindeki belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize gerçekten çok güzel bir eser yapıldı ve bizler de bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesinde emek veren Murat Yüksel kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum´´ ifadelerini kullandı.

SPORUN YANINDAYIZ
Terme Belediyesinin spora ve eğitime yönelik yatırımlar yapmaya devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Sporun ve sporcunun dostuyuz´ diyoruz. Şuana kadar birçok okulumuza halı saha kazandırdık. Bazı okul ve mahallelerimizde çalışma ve planlamalarımız devam ediyor. Mahalleler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva centilmence geçti. Başta sporcular, turnuva komite heyeti ve dereceye giren takımlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum? şeklinde konuştu.