Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TURNUVA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

TURNUVA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Topkaraoğlu İnşaat Ramazan Futbol Turnuvası 12 Takımın katılımıyla hız kesmeden devam ediyor.

 Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Topkaraoğlu İnşaat Ramazan Futbol Turnuvası  12 Takımın katılımıyla hız kesmeden devam ediyor.  
Fatsa’dan ve Ünye’den de takımların katıldığı turnuvaya yoğun ilginin olduğunu söyleyen AESPOR kurucuları Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar 12 takımın başvurduğu turnuvada takımların 2 guruba ayrıldığını belirterek “A Gurubunda; Esnaf Odası, Amazon Avcılar, Kayra Orman Ürünleri, Ucuzcu Market, Efsane Dereboyu (fatsa) ve Ahmetbey Köyü takımlarının B Gurubunda; Tutku Yapı, Sekmen Manav, Cesa Ambalaj, Ünyegücü, Gökkuşağı Alçı ve Seyrekli İnşat takımları mücadel ediyor. Guruplarını ilk 4 sırada bitiren takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya siyasi partilerden de yoğun ilgi var.  Turnuvayı ziyaret eden Ak Parti belediye başkan adayı Şenol Kul, CHP belediye başkan adayı İbrahim Yavuz, Saadet Partisi belediye başkan adayı Ahmet Köneçoğlu, Refah Partisi belediye başkan adayı Berat Çetin turnuvaya her zaman destek vereceklerini söylediler.”dedi. 
Turnuvanın Haftanın 7 Günü saat 21:00-23:00 saatleri arasında oynandığını ifade eden AESPOR kurucuları bu tarz organizasyonların insanları birleştirirken  kötü alışkanlıklardan da uzaklaştırdığını söyledi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK