Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

U19 YOLUNA EKSİKSİZ DEVAM EDİYOR

U19 YOLUNA EKSİKSİZ DEVAM EDİYOR

Termespor Genç takımı U19 oyuncuları, Termespor Lokalinde, Bafra deplasmanında oynanacak Kızılırmak maçı öncesi toplantı yaptı.


Toplantıya, oyuncuların yanı sıra alt yapı sorumlusu Kenan Karpuzoğlu ve Termespor Genel Sekreter Yavuz Kambur da katıldı.
3 te 3 yapmış şampiyonluğu isteyen bir ekib olduklarına dikkat çeken Takım Kaptan-ı Baran Şahin ?Bizim dışımızda gelişen bir kaç sorunu biz oyuncular olarak hallettik. Tam bir takım olmanın mutluluğu ile önümüzdeki maça hazırız. Bizlere güvenen ve arkamızda duran Termespor yönetim kuruluna, arkadaşlarım adına teşekkür ederim?dedi.
Karpuzoğlu da yaptığı konuşmada ?Genç takımımız gereğini yapmış birlik beraberlik örneği göstermiştir. Termespor´da görevler gelip geçicidir lakin eserler bakidir. Eserleri korumak ve onlara sahip çıkmak da biz yöneticilere düşmektedir. Sonuna kadar sporcularımızın arkasındayız. Mahçup olacağımız hiç bir şey yok. Emek var karşılığını alacağız?dedi.
Genel Sekreter Kambur ise burada olmaktan ve gençlere hizmet etmekten onur duyduklarını dile getirerek son zamanlarda gelişen olaylar hakkında ?İhanet arkadaşlık zincirini karartır, fakat vefa onu her zamankinden parlak yapar?dedi.