Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

UĞUR OKULLARINDAN VELİLERE PARTİ

UĞUR OKULLARINDAN VELİLERE PARTİ

Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü Ekmek Partisinde veliler ve davetlilerle buluştu.

2016-2017 eğitim öğretim sezonunda Ünye´de hizmete açılan Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü 12,02,2017 Pazar günü sucuk ?ekmek partisinde veliler ve davetlilerle ile buluştu. Etkinlik çok yoğun katılımla gerçekleşti.

Parti sonrası gerçekleşen piyano resitalinde öğrencilerin performansları dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Uğur Okulları öğrencilerin akademik. sosyal, duygusal ve fiziksel (ASDF modeli)gelişimini destekleyen eğitim modeli ile velilerin ve öğrencilerin hayalini kurdukları kalitede bir eğitim ve akademik standartlar sunar.

49 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonu ile öğrencileri geleceğe hazırlayan Uğur Okulları, okul öncesinden başlayarak fiziki şartları, deneyimli öğretmen kadrosu, analitik düşünceyi destekleyen STEM ve erkenSTEM yaklaşımı, kişiye özgü rehberlik hizmeti ve sınava hazırlık merkezleriyle eğitime yeni bakış açısı kazandırmaktadır.

Global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutan, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturan, yeni kuşakları ?iyi insan olma? bilinciyle yetiştirerek öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlayan Uğur okulları Ünye-Fatsa Kampüsüyle bölgede adından söz ettiriyor.