Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

UĞUR´LU OKUL: MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ

UĞUR´LU OKUL: MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ

İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi´ne yeni atanan idarecilerle okul âdeta Uğur´lu hale geldi. Çünkü okula yeni atanan müdürün adı Uğur olduğu gibi (Uğur Uyar), aynı gün göreve başlayan müdür yardımcısı da çift uğurlu: Uğur Uğur.

On bir yıldan beri Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi´nde İngilizce Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken ilçemiz Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atanan Uğur UYAR, uğurlu bir günde 15 Eylül Cuma günü yeni görevine başladı. Ayvacık´tan müdür yardımcılığına atanan Uğur UĞUR da aynı gün görevine başladı.
M. Akif Ersoy Anadolu Lisesi´ndeki değişikliği haber alan eğitim çalışanları hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar. Terme Bilgi Gazetesi olarak okula vardığımızda, komşu okul Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Türkân, Müdür Yardımcıları Abdullah Var ve Hayati Öztürk ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Seyfi Günaçtı da ´hayırlı olsun´ ziyaretine gelmişlerdi.
Okul Müdürü Uğur Uyar, eski görevinden ayrılıp yeni görevine başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda; ?11 yıldan beri görev yapmakta olduğum Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi´nden, okul müdürü olarak atandığım Termemizin bir başka güzide okulu Mehmet A. Ersoy Anadolu Lisesi´ndeki görevime başlamış bulunuyorum. Rabbim rızası dahilinde çalışmayı nasip etsin. Her zaman olduğu gibi hedefimiz, bize emanet edilen gençleri Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda bilgili, hoşgörülü, ailesine ve milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmektir? dedi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de Mehmet A. Ersoy Anadolu Lisesi´ne yeni atanan okul müdürü ve müdür yardımcısına başarılar diliyoruz. Haber: Nazan Şentepe İşler