Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

UKRAYNA OPEN´DA GÜMÜŞ MADALYA

UKRAYNA OPEN´DA GÜMÜŞ MADALYA

Dünya Taekwondo Federasyonu Müsabaka Programında olan ve 12-15 Nisan tarihlerinde Ukrayna Kharkiv´de düzenlenen Uluslararası Ukrayna OPEN turnuvasında 2.lik elde eden Termeli Bengüsu Yılmaz, büyük bir başarıya imza attı.

SAMSUN TOHM takımıyla beraber katılım sağladığımız, Ukrayna Kahrkiv´de 12- 15 Nisan 2019 tarihleri arası düzenlenen turnuvada, 20 ülkeden 400 sporcu katıldı. Turnuvada Bengüsu Yılmaz, Genç Bayanlar 68 kilogramda elde ettiği ikincilik ile gümüş madalyaya hak kazandı.

ADIM ADIM AVRUPA ŞAMPİYONASINA
2019 yılında Gençler Türkiye Şampiyonu olan Yılmaz´ın çıkışını sürdürmeye devam ettiğini ifade eden Taekwondo antrenörü Murat Özden ?Şubat ayında uluslarası açık TURKİSH Open´da üçüncü olan Bengüsu Yılmaz, Ukrayna´da yapılan uluslararası müsabakada da 2.olarak 25-29 Eylül tarihlerinde ,İspanya da yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonasında iddialı olduğunu gösterdi.?dedi.

2019 YILINDA 3. ULUSLARARASI MADALYA
Sezona iyi başladıklarını ve ard arda birbirinden güzel sonuçlar almaya devam ettiklerini söyleyen Özden ?Tek sporcu değil geniş bir sporcu havuzumuz var. Hemen hemen bunların hepsi de başarılı oldu. Önümüzde daha çok müsabaka var. Müsabakalara hazır olmak için çalışmaya, gelişmeye devam ediyoruz. Kazandığımız uluslararası başarılar yılların emeğini gösteren çok büyük zaferler.? dedi.

TERME TAEKWONDO AİLESİNE TEŞEKKÜRLER
Sporcuların kendi alt yapılarından yetiştiğini belirten Özden, ?Bu yüzden her başarının ardından arkamızda çok güçlü duran, Taekwondo´nun şampiyonlar liginde büyük ve paralı kulüplerle milyonluk bütçeli kurumlarla yarışabilmemize imkan sağlayan ve sporcularımızın her türlü ihtiyaçlarını önemseyerek karşılayan, yanlarında duran velilerimize, ailelerimize teşekkürü borç biliyoruz. Daha başarı yolunun yarısına çıktık, şimdi gözümüzü bu yıl yapılacak Dünya ve Avrupa şampiyonalarına diktik.?dedi.

TERME TAEKWONDONUN HEDEFİ OLİMPİYAT
Son yıllarda ülkemizde taekwondo camiasının en başarılı kulüplerinden olan ve her büyük organizasyondan madalya kazanan Terme Gençlik Hizmetleri Taekwondo Takımı Antrenörü Özden son olarak ?Terme´miz gurur duysun ki yıllardır adı başarı ile özdeşleşen bir taekwondo takımları var. Her turnuvada şehrimizin ismini daha yukarılara çıkardık. Bu büyük mücadelenin en sevindirici yanı kendi şehrimizin gençleriyle elde edilen başarılar olması. Taekwondo bir yaşam biçimidir. 2000 Sydney Olimpiyatlarında resmi spor dalı olan taekwondo, Türkiye´de en çok lisanslı sporcusu olan amatör spor dalıdır. Türkiye Taekwondo Federasyonu Dünya ve Olimpiyat şampiyonluklarına aday gençler arıyor. Genç arkadaşlar planlı ve sistemli çalışarak Türk Milli Takımının içinde yer alabilirsiniz. Bu sebeple Terme´deki tüm çocuklarımızı Taekwondo yapmaya bekliyoruz.?dedi.