Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

ULUSOY`DAN, PROTOKOLE YIL SONU BRUNCHI

ULUSOY`DAN, PROTOKOLE YIL SONU BRUNCHI

Ulusoy Terme Tesisleri, Samsun ve ilçelerinin protokolünü, düzenledikleri açık büfe kahvaltısı ile ağırladı.

Ulusoy Terme Tesisleri sahibi İmran Okumuş tarafından verilen kahvaltıya tüm kurum yöneticileri eşleri ile birlikte katıldı.

22 Aralık Pazar günü düzenlenen kahvaltıya başta Terme Kaymakamı Fahri Meral olmak üzere komşu ilçe kaymakamları, Samsun ve ilçelerin Cumhuriyet başsavcısı, hakim ve savcıları ile kurum müdürleri eşleri ile birlikte katıldı. Tesis sahibi İmran
Okumuş`un eşi Şengül Okumuş, kızı Av.Reyhan Okumuş Baştuğ, kardeşi Rıdvan Okumuş ve Şef Saadettin Gürler misafirlerle tek tek ilgilendi.

Yöresel yemeklerin de yer aldığı kahvaltıyı geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Okumuş ailesi, ilkini protokole verdiği açık büfe kahvaltıyı ilerleyen zamanlarda diğer müşterilerine vermek istediklerini belirttiler.
İş toplantısı nedeniyle kahvaltıya katılamayan tesis sahibi İmran Okumuş, tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yakın ilgiden memnun kalan misafirler, “Hayatın karmaşasına kendimizi o kadar kaptırmışız ki ailecek bir araya geldiğimiz pazar günleri bile birlikte kahvaltı yapmayı unutur olduk. Bu güzel ortamla hem ailemizle hem de arkadaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etme imkanı veren Ulusoy Tesisleri sahibi İmran Bey`e çok teşekkür ediyoruz.”dediler.

Kahvaltının ardından protokolün bir kısmı, havanın güzel olmasını fırsat bilip tesisin kıyısında balık tutarak günün keyfini çıkardı.