Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ULVİYE KIR İHOO ÖĞRENCİSİ İL 1. OLDU

ULVİYE KIR İHOO ÖĞRENCİSİ İL 1. OLDU

Orta Okullar arası Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması il finallerinde Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Eren Savaş birinci oldu.

    Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, eğitimin amaçlarını fırsatta çevirmek, öğrencilerimize kendilerini yetiştirebilecekleri fırsat ve imkânlar sunmak, geleceğe hazırlamak, doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve erdemli davranışlar kazandırmak, onların bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda desteklemek, meslekî bilgi, beceri ve yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak, etkin ve verimli bireyler olmalarına, imkân vermek amacıyla, akademik, bilimsel, teknolojik, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve meslekî alanlarda birçok yarışma planlayarak gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Samsun'da İmam Hatip liseleri arası mesleki yarışmalar gerçekleştirilirken İmam Hatip Ortaokulları arası da mesleki yarışmalar yapıldı.
    Bu yarışmalar kapsamda Orta Okullar arası Genç Bilaller Ezan Okuma yarışması il finallerinde Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Eren Savaş birinci oldu. İlçemiz adına bir başarıya daha imza attı.
    
AZİMLİ GAYRETLİ NESLİN 
MÜCADELESİNİ VERİYORUZ
Konu ile ilgili bilgi veren Terme İmam Hatip Mezun ve Mensuplar Derneği TİMMDER Başkanı Ali Alparslan "Biz TİMMDER olarak, İmam Hatip okullarımızın tamamında sosyal, sportif, sanatsal, akademik ve tabikide mesleki anlamda öğrencilerimizin başarılı olmasını, Termemizde ilkler ve enler konusunda azimli gayretli neslin mücadelesini veriyoruz.
    İmam Hatip Ortaokulları arası "Genç Bilaller, Ezan Okuma" yarışmasında Samsun İl 1.si olan, Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Eren Savaş'ı ve destek veren ailesini, Okul Müdürümüz Celal Kurt başta olmak üzere, idarecileriniz, danışman öğretmenlerimiz Yaşar Yıldız'ı ve Furkan Erzurumlu'yu ve emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ediyoruz. "Genç Bilaller Ezan Okuma" Yarışmasında 1. olan Öğrencimiz Eren Savaş Amasya'da düzenlenecek olan bölge finalinde ilimizi temsil edecektir. İnşaallah orada da göğsümüzü kabartacaktır.
    Öğrencimizi, öğretmenlerini tebrik ediyor; Bölge finalinde başarılarının devamını diliyoruz."dedi.