Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?UMUT BU YOLCULUKTA HEDEFiMiZDiR!´

?UMUT BU YOLCULUKTA HEDEFiMiZDiR!´

İyi Parti Terme İlçe Teşkilatının birinci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurulda Oğuzhan Pamuk güven tazeledi.

İyi Parti Terme İlçe Teşkilatının birinci Olağan Genel Kurulu 11 Şubat Pazar günü parti binasında yapıldı.


Kongreye İyi Parti Terme İlçe Teşkilatı başkanı Oğuz Pamuk ve yönetim kurulu üyeleri ile Samsun İl Teşkilatı üyeleri katıldı.


Divan Başkanlığını Op Dr. Nurullah Burak Korkmaz´ın yaptığı genel kurulda, başkanlık seçimi oldu. Kongre sonrası Oğuz Pamuk güven tazeledi. Yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

HEDEF İYİ BİR TÜRKİYE, İYİ BİR TERME

İyi Partinin güzel işlere imza atacağına vurgu yapan Başkan Oğuz Pamuk ?Anadolu´nun yürekli, cesur kadını Meral Akşener hanımefendinin öncülüğünde partimizi kurduk. Kurulduğu gün itibariyle birçok engelleme yaşayan partimiz, olası bir erken seçim ihtimaline karşı da, güçlü zorluklarla karşılaşacağını bildiğimiz için, kongre süreçlerimizi hızlı bir şekilde yaptık.?dedi.


İYİ bir Türkiye, İyi bir Terme için yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Pamuk, ?Amacımız; Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumaktır. Çağdaş medeniyeti yakalamak, sevgi ve saygı dilini hâkim kılmaktır. Fırsat eşitliğini, inançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamaktır. Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmaktır. Partimizin ambleminde yer alan güneşin 8 çizgisi adalet, gelecek, cesaret, zenginlik, kararlılık, bilgi, medeniyet, umut bu yolculukta hedefimizdir? dedi. Hbr:Burak KARAPIÇAK