Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU

ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU

OMV Samsun Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde düzenlenen 8. Kariyer Günleri ve İstihdam Konferansı´nda gençlerle bir araya geldi.

OMV Samsun Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde düzenlenen 8. Kariyer Günleri ve İstihdam Konferansı´nda gençlerle bir araya geldi. Gençlere ´lider olmayı´ anlatan Öztürkmen, ?Başarılı olmak isteyen liderlerin öncelikle inandırıcı bir vizyon ortaya koymaları ve hem çalışanlarını hem de müşterilerini buna inandırmaları gerekiyor? dedi.
Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma ve İş Kurumu Ünye Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Girişimcilik ve Kariyer Kulübü iş birliğiyle bu yıl sekizincisi düzenlenen ´Kariyer Günleri ve İstihdam Konferansı ile profesyonel yöneticiler ´geleceğin liderleriyle´ buluştu.
Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu´nda düzenlenen Kariyer Günleri ve İstihdam Konferansı´na OMV Samsun Elektrik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen´in yanı sıra Prof. Dr. Ali Akdemir ve Prof. Dr. Harun Demirkaya katıldı.
Konferansta bir konuşma yapan Korkut Öztürkmen, kişisel kariyerinde başarıya giden yolları ve iş dünyasında değişen dinamikleri kendi perspektifinden ´geleceğin liderleri´ olan öğrencilere aktardı.
Günümüz dünyasında rekabetin giderek keskinleştiğini kaydeden Öztürkmen, başarılı liderlerin mutlaka inandırıcı ve ilgi çekici bir vizyona sahip olması gerektiğini vurguladı.
Bununla birlikte çalışanları ve müşterilerini de bu vizyona inandırmaları gerektiğine söyleyen Öztürkmen, ?Z Kuşağı olarak nitelenen1995 ve sonrası doğumlular tüm dünyayı olduğu gibi iş dünyasını da yeniden şekillendiriyor. Z Kuşağı için en önemli özellikler dürüstlük, girişimcilik, birebir iletişim, zaman ve mekana bağlı kalmadan çalışma arzusu ve ne yaptığını bilmektir? dedi.
Öztürkmen konuşmasında ´dürüstlük´ olgusunun başarıya ulaşmadaki en kritik etken olduğunun da altını çizdi.