Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÜRETEN KADINLAR AMAZON ÇARŞISINDA BULUŞTU

ÜRETEN KADINLAR AMAZON ÇARŞISINDA BULUŞTU

Samsun´da üreten kadınlar, ürünlerini Amazon Çarşısı´nda satışa çıkardı.

Samsun´da girişimci ve üretici kadınlar, "Çorbada tuzumuz, ekonomide sözümüz var" sloganıyla Samsun İl Kadın Hakları Koordinasyon Kurulu tarafından hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde ?Samsun Amazon Çarşısı´nda ürünlerini sergiledi.
8-10 Mart tarihleri arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon´da açık olacak olan etkinlikte Samsun ve ilçelerdeki kadınlar ürünleri sergileyip, satışlarını gerçekleştirdi.
Etkinlikte 25´i gıda, 80´i de el sanatları olmak üzere toplam 105 stant açıldı.

NURAN ABLA DA YER ALDI
İlçemizde uzun süredir faaliyet gösteren Nuran Abla Yufka, Su Böreği, Tatlı ve Mantıevi de birbirinden leziz ürünleriyle Amazon Çarşısında stand açtı.
Katılımcılardan yoğun ilgi gören standı, Terme Belediye Başkan Vekili Nebile Buzdan, Ak Parti Terme Kadın Kolları Bşk Güler Okumuş, Terme Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.
İşletme sahibi Nuran Keleş, kadınların ekonomik, sosyal, kültürel potansiyelin ortaya çıkarılması ve kadın emeğinin görünürlüğünün artırılmasını hedefleyen bu projeye destek verenler ile standı ziyaret eden herkese teşekkür etti. Hbr: Burak Karapıçak