Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÜST ÜSTE YANGIN ŞOKU

ÜST ÜSTE YANGIN ŞOKU

Yaklaşık dört ay önce evi yanan Işık Ailesinin bu sefer de sığındıkları baraka yandı.

Yaklaşık dört ay önce elektrik kontağından kaynaklı evi yanan Işık ailesinin bu sefer de yine aynı nedenle sığındığı baraka yandı.
Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısı 3.30 sularında Ahmetbey Mahallesinde gerçekleşti. Yıllar önce eşi vefat eden Ayşe Işık´ın, iki çocuğu ve annesiyle yaşadığı ev yaklaşık dört ay önce elektrik kontağından çıkan yangınla tamamen yandı. Yeni bir ev yaptırmaya başlayan Işık ailesi, evin inşaatıyla ilgili sorun yaşayınca, inşaatın hemen akasına geçici süreyle yaşayacakları bir baraka yaptı. Burada yaşam mücadelesi veren aile, dört ay sonra ikinci kez yangın şoku yaşadı. Gece yarısı, elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangından aile canını zor kurtardı. Geriye kalan eşyaları ise bu yangınla tamamen kül oldu.
Olayı ihbar alan Terme Belediyesine ait iki itfaiye aracının müdahale ettiği yangın, ateşin arkadaki odunluğa sıçraması nedeniyle yaklaşık iki saatte zor söndürüldü. Olay yerine gelen YEDAŞ ekipleri elektrik bağlantısını keserken, Terme Arama Kurtarma Ekibi de (TAKE) itfaiyecilere ve aileye yardımcı oldu. İkinci defa aynı mağduriyeti yaşayan ailenin ise komşularına sığındığı belirtildi.