Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Usta´dan Termik Santral tepkisi

Usta´dan Termik Santral tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Erhan Usta, Terme´de 1. derecede Tarım arazisine termik santral yapılmasını doğru bulmadıklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Erhan Usta,  Terme`de seçmen iletişim merkezinin açılışını yaptı. Açılış törenine MHP Samsun  İl Başkanı Ömer Süslü, İlçe Başkanı Oğuz Pamuk ile partililer katıldı.

Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, açılışta yaptığı konuşmada  ilin öz evlatlarına sahip çıkılmasını istedi. MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ise Samsun'a hizmet etmek isteyen, Samsun'u seven, Samsun'un öz evlatları ile huzurunuzdayız." diye konuştu. 

MHP Samsun Milletvekili adayı Erhan Usta ise, iktidara gelmeleri halinde yetime aylık yüz lira maaş bağlayacaklarını belirterek, "İcralık olan tarla ve iş yerlerinin bu yükümlülüklerinden kurtarmak için yasal düzenlemeler yapılarak faizlerin bir kısmı silinecek yeniden ödeme planı yapılacaktır" dedi.

Termeliler Platformu üyesi mensuplarının `Termik santral kurulmasına düşünceniz nedir` şeklindeki bir soruyu da cevaplandıran Usta, Ekim yapılacak bir arazi 1 milyon yılda oluşmaktadır. Terme 1. derece ekim arazilerinin bulunduğu yerde olup termik santrallerin kurulmasını doğru bulmuyoruz. Tarım arazilerinden uzak yerlere kurulması doğru olacaktır. Bu konuyu böyle çözmeye çalışacağız.” dedi.