Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

VATANDAŞ İSYAN ETTİ!

Altyapı hizmetlerinden dolayı yol çalışmalarının gecikmesi vatandaşları isyan ettirdi.

29 Ocak Pazar günü yolların çukur ve çamurlu olmasına vatandaşlar büyük tepki göstererek sürecin hızlanması talebinde bulundular.

TEMSİLİ BALIK TUTTULAR,
KÜREK ÇEKTİLER
Bir grup Termeli genç, Terme Cumhuriyet Meydanında şişme kayıkla kürek çekti, plastik ördekleri suda yüzdürdü ve temsili balık tuttu. Yağmur sonrası çamur hale gelen ve çukurların sularla dolduğu meydanda karın ve buzun etkisiyle vatandaşlar yürümekte zorluk çektiklerini belirttiler. Temsili olarak olta ile balık tutan vatandaşlar, satış gösterisi yaptılar. Ayrıca araçlarının da sürekli arıza oluşturduğunu söyleyen Termeli gençler Büyükşehir Belediyesinin bir an önce işi hızlandırmasını istedi.

Hiç kimseyle sorunlarının olmadığını, hiçbir siyasi partiye ve dernek-vakfa mensup olmadıklarını belirten Termeli gençler, ?Ana caddelerde alt yapı çalışmaları bitti, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz fakat kaç aydır çamur içerisinde kaldık, araçlarımız sürekli arıza yapıyor. Servisten ve sanayiden çıkamıyoruz. Çamur içerisinde yürümekte zorluk çekiyoruz. Artık sabrımız kalmadı. Büyükşehir Belediyesine rica ediyoruz. Yollarımızın bir an önce yapılmasını istiyoruz.?dedi.

BAŞKAN SABIR İSTEDİ
Durumu duyan Belediye Başkanı Şenol Kul, meydana gelerek açıklamalarda bulundu. Başkan Kul, eskiden yağmur yağdığında işyerlerine sular giriyordu. Kanalizasyon, atık su, doğal gaz, içme suyu, elektrik geçti. Tüm alt yapı bitti. Her gün mıcır döküyoruz fakat asfalt veya beton olmadan yol düzelmez. Bu durumun bitmesini herkesten fazla ben isterim. Çünkü her gün 75 bin kişinin hedefindeyim. Sizlerden sabretmenizi bekliyorum.? dedi.
Sakin bir şekilde ayrılan göstericiler, önümüzdeki günlerde bu konular ve Terme için farklı konularda belediye ile görüşülmek üzere meydandan ayrıldılar.